PUMA støtter 'Project Pink' og Breast Cancer Awareness Month med en ny evoSPEED SL støvle

14.09.2015

Skrevet af Mathias

I de sidste 6 år har PUMA været meget involveret i kampen mod brystkræft, ved hvert år at skabe en speciel Project Pink fodboldstøvle farvevariant og at donere pengene til støtte for sagen. I år er ingen forskel og PUMA er nu klar med en ny farvevariant.

Pink støvler har i de sidste støvler været utrolig populære og det er let at se hvorfor. Det er så flabet på den fede måde med pink støvler, fordi du ved at så snart du tager sådan et par på, så har du en skydeskive på ryggen med det samme og kræver alles opmærksomhed.

Hvis du så tilføjer at du faktisk kan forsvare dine støvler med at du i PUMA’s tilfælde støtter en rigtig, rigtig god sag, så har man fat i en vinder.

Hvis din støtte til Breast Cancer Awareness Month, med PUMA evoSPEED SL ‘Project Pink’ fodboldstøvlen - kun 1699 ,-

I års Project Pink er i år at finde på PUMA nye ultimative kampstøvle, evoSPEED SL. Alt omkring den nye støvle er finjusteret til de største kampe, hvilket egentlig gør den til den perfekte støvle til Project Pink farvevarianten. De helt store kampe er hvor du vil vise den nye farvevariant og skabe opmærksomhed for en god sag.

En visuelt ultraskarp støvle, som faktisk er den fedeste evoSPEED SL farvevariant indtil videre, hvis du spørger mig. Hvad synes du om den - og kunne du se dig selv blæse forbi forsvarsspillere i dem her?