New Balance præsenterer Furon II og Visaro i friske farver

27.10.2016

Skrevet af Mathias

Sæsonen når snart den altid vigtige vinterperiode, hvor kampene kommer væltende i rekordfart. New Balance lancerer nu et friskt sæt støvler til deres lineup af superstjerner og naturligvis også dig.

New Balance har lynhurtigt gjort et kæmpe indtog i Englands rækker, siden de startede deres fodboldeventyr for blot et par år siden. Man kan ikke længere anse NB Football som en rookie på fodboldstøvle markedet, fordi de har i den grad gjort nok for at cementere deres plads blandt de absolut mest premium fodboldstøvle brands. Det er usandsynligt, men hvis du dog stadig sidder derude og endnu ikke føler dig helt er overbevist, så burde de her nye farvevarianter til New Balance Furon 2.0 og New Balance Visaro bestemt klare den.

Blandt de spillere, som repræsenterer NB Football, er nogle af de mest højprofilerede atleter i Premier League og nu hvor sæsonen snart når det punkt, hvor der bliver spillet to og nogle gange tre kampe om ugen, er en opgradering af støvler på sin plads. Heldigvis er de nye støvler ikke kun reserveret til de professionelle og hvis du er på jagt efter nye, så kan jeg nu vise dig den her Furon og Visaro, og samtidig give dem min varmeste anbefalinger med på vejen. (Spiller selv i Visaro)

Du kan forudbestille dit par New Balance Furon II eller Visaro lige her.

Fortsættes herunder.

Den nye New Balance Visaro er lavet til den kreative fodboldspiller, som driver bolden frem og starter bølger af angreb. Når jeg hører den beskrivelse kan jeg ærlig talt ikke forstå hvorfor jeg spiller i den, fordi det er måske lidt meget sagt om mig, men man kommer ikke udenom, at det meget hurtigt er blevet min yndlingsstøvle. Den er pakket med små detaljer og én af dem er det lag ruskind, som er placeret omkring hele åbningen. I tænker nok det er en forholdsvis ligegyldig ting, men jeg kan godt lide at fremhæve den alligevel, fordi den beviser virkelig New Balances mindset da de lavede Visaro. Super, super gennemført.

På den anden side finder man New Balance Furon II, som er bygget til at afslutte de chancer Visaro skaber. Et skarpt touch får man fra den bløde, men stadig tynde strikkede overdel og samtidig giver det aggressive knopsystem en følelse af fart. New Balance har faktisk ikke en tilnærmelsesvis defensivt anlagt fodboldstøvle, og for dem handler det om at stjæle spotlightet hver gang. Endnu et eksempel på denne mantra finder man i deres to mottoer, som er “Game On” til Visaro og “Game Over” til Furon.

Ligegyldigt hvilken du vælger, så har du fået fødderne i et stykke kvalitet. Find New Balance Visaro og Furon II lige her.