Tech Talk | Guide til et bedre fit i dine støvler

26.10.2016

Skrevet af Mathias

Det kan godt være at JayMike egentlig talt er på ferie, men han har stadig forberedt et par videoer til mens han er væk, så vi ikke glemmer om ham. Denne video har været ønsket af mange, så jeg kan garantere dig du lærer noget nyt.

Hvis du ikke ved hvad det er, så er Unisport Tech Talk vores serie, hvor vi lader Jakob på fuldt fodboldnørd og forklare nogle af de lidt mere indviklede tips og tricks til at gøre dit liv som fodboldspiller bedre. I denne episode giver ham dig nøglen til den bedst mulige pasform i dine fodboldstøvler.

Han starter med at forklare de mest basale ting, men hvis du allerede ved du har den rigtige størrelse støvle og ved hvordan du fik den, så frygt ej, fordi han kommer også ind over nogle mere avancerede metoder. Se denne Unisport guide til at finde den rigtige pasform i dine fodboldstøvler i toppen af denne blog - og glem ikke at subscribe til vores kanal.

Hvis denne guide har givet dig nogle idéer til hvilke støvler du skal bruge, så kan du finde vores udvalg af fodboldstøvler her.