Nike lancerer de nye 'Night Rising' 3. trøjer til deres største klubber

14.09.2015

Skrevet af Mathias

Champions League gruppespillet starter i morgen og Nike sørger nu for at alle deres største hold er helt klar til de europæiske udebanekampe med nye 3. trøjer. De heldige udvalgte hold, som har fået nye spilledragter er Inter Milan, Barcelona, Manchester City og Roma.

Sidste sæson var Nike 3. trøjerne baseret på næsten de samme farverige designs, som vi ser i denne omgang, men denne gang er tingene dog lidt anderledes, fordi ‘night is rising.’ Nej seriøst, det er hvad Nike har kaldt den nye kollektion - Night Rising. Jeg har en teori om at Batman må have været i fjernsynet aftenen inden de kom på det navn.

Trøjerne er lavet med et meget unikt design på ærmerne, som også er at finde på shortsene. Det giver trøjerne en helt ny dimension og det er bestemt et design man kommer til at ligge mærke til på banen, når spillerne træder på banen til deres næste Champions League kamp, hvor der er behov for en udebanetrøje.

De nye Night Rising udebanetrøjer kan købes fra den første oktober.

I den første omgang kampe, som starter i morgen, så er det kun Barcelona vi kan forvente at se i den nye trøje. Vi må vente med at få et indtryk af de andre til senere i turneringen. Jeg tror bestemt on-pitch looket bliver hvor de her trøjer kommer til at se bedst ud, fordi når du ser det komplette look er hvor ‘Dark Rising’ design elementet virkelig står frem.

Jeg ser frem til at se Barcelona træde på banen på onsdag, fordi jeg er lidt usikker hvad jeg synes om de nye trøjer, men jeg kunne bestemt godt forestille mig at det ser drønskarpt ud som et komplet sæt. Hvordan har du det med de nye designs?