PUMA slipper dragerne løs med ny evoSPEED 1.3 Graphic

24.04.2015

Skrevet af Jonathan

Vi kender PUMA for altid at gå linen ud med deres design af fodboldstøvler. Særligt har deres evoSPEED været genstand for adskillige design eksperimenter. Og nu gør PUMA det så igen. Denne gang har de sluppet deres indre drage løs med evoSPEED 1.3 Graphic.

PUMA’s line-up af spillere i evoSPEED er efterhånden ret imponerende. Agüero, Griezmann, Veratti, Cazorla og Reus (semi, i hvert fald) har alle kastet deres kærlighed på det tyske sportsmærkes speedstøvle. Og med sådan en række store navne, forpligter det også at levere noget unikt.

Du kan købe de nye evoSPEED 1.3 Graphic lige her - kun 1.499,-

Derfor har PUMA også skabt noget helt unikt med denne nye evoSPEED 1.3 Graphic, som henter inspiration fra japansk kultur og ikke mindst et af de mest ikoniske og traditionelle symboler, dragen. Den japanske drage symboliserer traditionelt fart, kraft, visdom og adræthed og de elementer går perfekt i spænd med, hvad evoSPEED står for.

Sergio Agüero er da også svært tilfreds med både konstruktionen og designet af denne evoSPEED: “Jeg er vild med det nye drage design som PUMA har lavet til os. Jeg håber at denne japanske drage også står for held og succes, for jeg får brug for begge dele til at yde mit bedste gennem de sidste vigtige kampe i sæsonen og også til Copa America i Chile. Støvlerne er virkelig komfortable, præcis som mit forrige par, så jeg føler mig rigtig godt tilpas i dem.”

Hvis du, ligesom Agüero, er vild med evoSPEED så kan du finde de nye Graphic lige her - kun 1.499,-

Om det nye design fra PUMA også bringer held melder historien intet om, men man må tage for gode varer når Agüero og Co. siger at de føler sig godt tilpas i PUMA’s speedstøvle. Har du selv erfaringer med evoSPEED? Hvad mener du om støvlen?