Vintersæsonen er i gang | Hold varmen med dette gear

13.10.2016

Skrevet af Jonathan

Sidste weekend spillede jeg fodbold i shorts og t-shirt. Nu tør jeg ikke engang gå udenfor uden vanter, hue, halstørklæde, vinterjakke og! Baselayer indenunder. Hvis du har det på samme måde, giver jeg dig her lidt tips til de mest essentielle ting når du skal ud og spille i kulden.

Fra den ene dag til den anden gik vi fra strålende sensommervejr til en seriøs omgang vinterkulde. Og mens jeg sidder og puster på mine hænder for at holde blodcirkulationen i gang, føler jeg mig inspireret til at starte sæsonen for baselayer i gang med et lille introducerende indlæg til, hvilke fodboldtøj til vinter du skal have i tasken, når du skal til træning i de mørke og kolde vinterdage.

At holde varmen og ikke mindst komforten, så du kan fokusere 100% på din præstation og indsats til kamp og træning er helt centralt for at overleve vintersæsonen. Derfor er det heller ikke så mærkeligt at de forskellige brands virkelig har hævet niveauet gennem de seneste år, for at levere det mest højteknologiske udstyr, som kan holde varmen for dig. Hvis du har svært ved at holde varmen til træning eller kender nogen der har, så er det nu du skal læse med!

Spillerhandsker:

De fire produktkategorier jeg fremhæver i dette indlæg er alle essentielle for at kunne holde kulden ud, men jeg introducerer dem for dig i den rækkefølge jeg synes de er vigtigst. Jeg kan holde mange ting ud, men kolde hænder kan virkelig drive mig helt ud af den. Især Iskolde hænder. Derfor er spillerhandsker en gave sendt fra himmelen i min optik. De er udviklet for at holde din hænder i en temperatur som lige præcis er kølig nok til at holde og ikke overopheder, som et par Thinsulate handsker gør (og efter min mening er overophedet hænder nærmest endnu værre end iskolde hænder!) De fire handsker jeg har valgt her, tjekker alle bokse af og når du skal vælge mellem dem, er det egentlig bare hvilket design du mest er til (Nogle vil måske mene at Nikes handsker er lidt for hurtige til deres image.) There are many more football player glove designs to choose from. See them here.

Der er masser af designs til spillerhandsker at vælge i mellem. Se dem alle her.

Baselayer:

Endnu en gave sendt fra fodboldguden. I de kommende uger, vil vi gå meget mere ind i de tekniske færdigheder ved de forskellige typer baselayer, men for nu vil jeg nøjes med at fremhæve to produkter, som jeg selv har testet og kan stå inde for. Under Armour er notorisk kendt for at levere kvalitetstøj i denne genre og dem går du aldrig galt i byen med. Nike baselayer er også noget som virkelig har taget nogle store skridt gennem de seneste år. Så hvis du går efter den bedste kvalitet, så er det her.

Se Unisports store udvalg af baselayer fra Nike, adidas og Under Armour lige her.

Halsedisse:

Nogen kan lide dem, andre hader dem (F.eks. Alex Ferguson). Ligegyldigt, hvilken lejr man står i, så er det svært at argumentere for at halsedisser ikke holder sygdommene ude af systemet. Skaf dig en, brug den og du kan takke mig senere for rådet. Hvis du er forælder og læser det her, så sender du bare chokoladen og blomsterne til Bådehavnsgade 38…

Beanie:

Personligt bryder jeg mig ikke om at spille med hue, men hvis du døjer med kolde ører eller måske allerede er blevet ramt af forkølelsen (fordi du endnu ikke havde fået købt halsedissen), så er en hue guld værd. Jeg har taget mig besværligheden og fundet to huer som ser flotte ud. For ærlig talt, en hue er i sidste ende en hue.

Du kan finde Unisports fulde sortiment af træningsudstyr til vinter lige her. Absolut et kig værd!