Unisport World Tour: Joltter oplever New Yorks kærlighed til fodbold

09.09.2015

Skrevet af Mathias

Byen der aldrig sover! (Okay, det lyder lamt på dansk) Det er en by som ingen videre introduktion behøver. Fyldt med liv og som Joltter fandt ud af på sit besøg, fyldt med kærlighed til fodbold også. Vores World Tour rocker deruda og tager os denne gang til New York…

Joltter har været mange steder på sin World Tour, men af alle de fantastiske steder han har besøgt, så befinder New York sig nok blandt hans yndlings. Hans mission i ‘The Big Apple’ var simpel - find og spil på så mange fede fodboldbaner, som overhoved muligt.

Der var ikke tid til pauser og andre ligegyldige ting som søvn, for vores mand i felten. Joltter var ustoppelig og udforskede de utrolig mange flotte fodboldlokationer, så vi kunne få et indtryk af fodboldlivet i New York. Han fandt steder som var intet mindre end spektakulære at beskue, hvor jeg ikke tror nogen ville sige nej til at spille.

Fodbold er sporten der fører folk sammen mere end nogen anden sport på planeten. Det bliver spillet over hele verden af alle etniciteter og i alle aldersgrupper. Joltter fik lov til at se det i et sted, hvor der er flere forskellige typer mennesker end noget sted i verden, alle samlet på grund af deres kærlighed for fodbold.

Vi fik også en ny intro sang ordnet til New York episoden, som selvom du nok bliver bange for vi har været alt for cheasy til at starte med, holder max. Det er ikke Alicia Keys versionen. Se episoden i toppen af bloggen og fortæl os hvad du synes i kommentarfeltet herunder.