Mercurial Superfly Academy Pack: Det fås ikke mere blackoutet

24.04.2015

Skrevet af Jonathan

Efter en række lanceringer med fuld volumen på farverne, har Nike valgt at lade farverne blive i bøtterne og skabt Academy Pack. En kollektion med reference til ungdomsspillere rundt om i verden, som til daglig ikke har glæden af at spille med farverige designs - endnu. Vi tager her et nærmere kig på Nikes Mercurial Superfly IV Academy Pack.

Mercurial Superfly er blandt de mest foretrukne fodboldstøvler i dag. Det har den været lige siden den landede sidste forår og jeg er ikke et sekund i tvivl om at den i dag lige blev et par procenter mere populær. For hvem kan ikke lide en blackoutet fodboldstøvle?

Snart kan du købe de nye Mercurial Superfly lige her - kun 2.099,-

Nu behøver du ikke længere at begive dig ud i at skulle bruge narvsværte eller en sprittusch for at give dine fodboldstøvler et blackoutet look. Det har Nike nemlig sørget for med deres nye Academy Pack. Vær dog opmærksom på at denne kollektion kun kommer med FG knopper og der findes ikke uendelig mange modeller på lager, så pas på med at bruge for meget betænkningstid.

Nike har allerede eksperimenteret med det blackoutede look både ved sidste sommers Black Pack og ved Cristiano Ronaldos glitrende signaturstøvle, men den har ikke været i nærheden af at være så blackoutet som ved Academy Pack. Her er den eneste farve, som er benyttet i knopperne.

Er du vild med de nye Mercurial Superfly Academy Pack? Du kan meget snart købe dem lige her - kun 2.099,-

Academy Pack er Nikes seneste udgivelse og du skal være hurtig, hvis du skal have et par. For min fornemmelse er at en blackoutet fodboldstøvle som denne, ikke får lov til at stå på hylderne uberørt alt for lang tid.