Nike Floodlights Pack | Et nærmere kig på børnestørrelserne

07.10.2016

Skrevet af Mathias

Når det kommer til fodboldstøvler er det ikke længere professionelle spillere, som ønsker de absolut bedste støvler. Børn elsker innovationerne og er passioneret om at kende teknologierne bag støvlerne. Derfor har Nike gjort deres støvler tilgængelige til børn.

Interessen for fodboldstøvler har altid været høj, men den har dog aldrig været højere end lige nu. Nike ved at den yngre generation af fodboldspillere har et behov for de bedste innovation og har derfor brugt mange kræfter på at size størrelserne ned på deres Magista Obra 2, Tiempo Legend 6, Mercurial Superfly 5 og Hypervenom Phantom II, uden at ofre meget tech.

Den her samling er den absolutte top af Nikes design evner, når det kommer til at skabe fodboldstøvler i børnestørrelser. Modellerne er dog ikke helt ligesom voksen-varianterne, men det er også fordi børn har brug for andre aspekter i en fodboldstøvle, som Nike har taget hånd om.

Nike kunne have inkorporeret Flyknit på Magista Obra og Superfly, men det ville have en indflydelse på stabiliteten i støvlen og det har børn trods alt større behov for end voksne. Som du måske har lagt mærke til på billederne i den her indlæg, så har Nike også tilføjet en mikrofiber overdel på netop de Nike fodboldstøvler til børn. Denne optimering er tilfældet på tværs af alle fire siloer, hvor Nike har skabt de bedste fodboldstøvler til børn nogensinde.

Nike Floodlights Pack fodboldstøvler til børn er tilgængelige lige her.

Fortsættes herunder.

Nike har også sørget for at kaste noget kærlighed til FootballX kollektionen, som nu også er tilgængelig til børn. Indendørssæsonen er specielt vigtig for udviklingen af unge fodboldspillere, så hvis du har behov for nye Nike indendørssko, så kan du udforske udvalget her.

Find alle Nike FootballX skoene i børnestørrelser her.

Flere billeder længere nede.