Unisport WebTV: PWG og JayMike sætter sig ned til en ny omgang Unisport Uncut

06.09.2015

Skrevet af Mathias

Det har været en stor måned på lanceringsfronten, som virkelig har fået os støvlenørder op i det røde felt et par gange på den gode måde! Selvom kvantiteten nok ikke har været lige så stor som før, så var kvaliteten nærmest på et uhørt højt niveau. Engang imellem sætter vores WebTV drenge sig ned og kigger på alt det bedste der er blevet kastet vores vej af mærkerne på det sidste.

Alle mærkerne havde lækkerier til os denne måned, men specielt adidas slap alle hæmningerne og gav den fuld gas. Eskolaite Pack blev lanceret tidligt i August og havde specielt et look, som krævede folks opmærksomhed. PWG og JayMike tager også et kig på den helt nye Hvide/Blå/Sorte X15, som de, ligesom mig, elsker.

En anden af de støvler der stjal showet var i den grad Nike Tiempo Legend R10, som er en remake af en af de mest berømte Ronaldinho farvevarianter nogensinde. Folk gik naturligvis helt amok og selvom vi her hos Unisport fik rigtig mange på lager, så var de væk inden for timer. Tillykke til alle som fik fingrene i et par!

Du kan finde nogle af de produkter de taler om lige her.

Det hele handlede ikke om støvler, fordi der var også massere af nye trøjer at tale om også. Adidas gik all in og introducerede verden til nye tredjetrøjer til deres allerstørste klubber ved et event i Marseille. se videoen, hvor drengene vælger deres yndlingstrøjer. Det skal dog siges at de er begge kæmpe United fans, så deres valg er sikkert farvet der af.

Du kan altid mærke den følelse der ligger bag i vores Uncut videoer, fordi gutterne er hudløst ærlige når der fortæller os hvad de synes. Så geek ud med PWG og Jakob i videoen herover. Hvad synes du var den bedste lancering i blandt de nævnte i videoen?