Aftenens Serie A kamp mellem Roma fik som forventet det udfald, at Roma stak af med alle 3 points med en 2-1 sejr - dermed vandt alle 5 øverst placerede hold i den bedste italienske række, og det er nu nærmest en matematisk kendsgerning, at det også bliver 4 af de 5 - Juventus, Milan, Inter, Fiorentina og Roma - der skal repræsentere Italien i næste sæsons udgave af Champions League. Roma kom foran ved den i denne sæson meget målfarlige SImone Perrotta, der nettede efter allerede 7 minutters spil. Der havde gæsterne allerede haft en stor mulighed for at komme foran, som Panucci fik reddet med en tackling på Floccari i sidste øjeblik. Roma sad dog på begivenhederne halvlegen ud, og havde også bolden i mål, men De Rossi brugte hånden og var så storsindet at fortælle dommeren det, så målet blev annulleret. Aquilani scorede 10 minutter inde i anden halvleg til 2-0, hvorefter Messina dominerede resten af kampen. Floccari var igen tæt på, men det var den gamle ræv Di Napoli, der fik pyntet på resultatet med et kvarters spil tilbage. Messina formåede at trykke Roma langt tilbage på banen, og havde vel også fortjent endnu en scoring i to situationer, men keeper Curci formåede at holde skansen, og Roma kunne dermed trække sig sejrrigt ud af kampen.