Milan, Inter og Fiorentina fik alle 3 pinde i weekendens kampe, og da Juventus allerede igår sikrede sig en gevinst i Livorno, er der status quo i toppen af Serie A. Milan imponerede ved at vinde 4-0 i Udine over et hjemmehold, der er i frit fald og nu skal oppe sig gevaldigt for at undgå nedrykning. Formbarometret er elendigt og de nye trænere Sensini og Dominissini har endnu ikke smagt sejrens sødme! Shevchenko scorede 2 gange for Ancelottis tropper, mens Gilardino og Seedorf sørgede for de øvrige mål. Inter havde hjemme ingen problemer med at vinde 3-1 over Lazio, selvom det knep med skønspillet undervejs. Figo og Recoba med 2 mål stod for målene, mens Pandev scorede Lazio ene kasse. Fiorentina var tilgengæld længe i problemer mod Ascoli, der var foran ved pausen. Men efter en dum udvisning for brok til Ascolis forsvarer Comotto, vågnede Viola op, og med 2 mål i de sidste 10 minutter blev paragrafferne ordnet. Brocchi, topscorer Toni og Pazzini scorede for Fiorentina mens Domizzi scorede for gæsterne. Roma møder i aften Messina og her er en sejr kravet, hvis Roma skal nå i Champions League i næste sæson.