Top 5 - Mest stilede spillere i verden

04.09.2015

Skrevet af Mathias

I fodboldverdenen er der massere af spillere, som spiller flot fodbold, men seriøst det garn Neymar fyrer op for er åndssvagt. Wayne Rooney har slet ikke noget rigtigt hår og har i overvejet det tøj Agüero går i? Helt væk. Der er dog samtidig spillere som altid har helt styr på stilen og bare er indbegrebet af cool. Jeg har nu sat min top 5 liste af de mest stilede spillere i fodbold sammen:

5. Ezequiel Lavezzi (Paris Saint Germain)

Lavezzi er kendt som en mand, som ikke giver meget for hvad du synes om ham. Det er faktisk ligemeget hvem du er, fordi du står for skudlinjen lige meget hvad. Det fandt Argentinas landsholdtræner Alejandro Sabella ud af, da Lavezzi sprøjtede ham i hovedet, mens han var ved at få instrukser. Piv ligeglad. Udover det, så er han egentlig bare pænt nice og så er der er vist også nogle NSFW skandaler, som jeg ikke kan komme ind på.

4. Xabi Alonso (Bayern Munich)

Listen havde jo ikke været komplet uden ham. En mand der er helt styr på sig selv, ligesom på banen hvor han altid er suave så man ikke fatter det. En mand vi vidst alle ville bytte plads med et par dage, hvis vi fik chancen.

3. Andrea Pirlo (New York City FC)

Kontroversielt valg på tredjepladsen må man sige! Pirlo er kun nummer 3 på min liste, (Det kan i godt hate over i kommentarfeltet nedenunder) men med det skal han da helt sikkert. Det er et faktum at han er den eneste mand i hele verden som kan lave sneaker/jakkesæt kombinationen og slippe afsted med det.

2. Zlatan Ibrahimovic (Paris Saint Germain)

Nok den bedste spiller på listen og bevis på at man godt kan være lidt sindssyg og samtidig være cool. Han er den ubestridte konge af Paris, som er et fashion Mekka og han behøver vel nærmest ingen introduktion. Andenpladsen velfortjent og jeg er sikker på der er svenskere på Unisport kontoret som ville have ham endnu højere.

1. Dani Osvaldo (Porto)

Italiener nummer to på listen, men det er vel ingen overraskelse. Han opførsel fra banen gør vel Osvaldo til lidt af en Zlatan-mini fra 5-10 år tilbage, bare uden at være lige så god til fodbold. Da han spillede i Southampton truede han en holdkammerat med et ægte samurai sværd, hvilket på den ene side er helt sygt i hovedet, men også lidt fedt. Han har også stærke aspirationer om at blive rockmusiker efter hans fodboldkarriere er ovre. Nike FC billederne taler også for sig selv - i min bog er han den mest stilede fodboldspiller.

Jeg er ret sikker på en god håndfuld derude er uenige med mine valg og nok specielt nummer et havde mange nok ikke set komme. Hvilke ændringer havde du lavet og hvordan ser din top 5 ud?