En unik rumrejse | ACE 16+ PureControl Stellar Pack

23.09.2016

Skrevet af Jonathan

Fra Mercury Pack over til Speed of Light og helt frem til Space Craft. Det har været en sand rumrejse med adidas i 2016 og det er slet ikke slut. Vi giver dig: ACE 16+ PureControl Stellar Pack.

Jeg ved ikke om du overhovedet har bemærket adidas’ overordnede tema for deres lanceringer i år, men så lad mig da smide det derud nu: adidas’ inspirationskilde til deres design i år er rumfart. Jeg ved det, mind – blowing!

Jeg må til gengæld sige at hele denne rumrejse har været en frugtbar inspirationskilde for tyskerne, for deres farvevarianter siden Mercury Pack har været på et andet niveau! Og med den nyeste Stellar Pack viser adidas endnu engang at de styrer showet i rummet.

ACE 16+ PureControl Stellar Pack vil naturligvis blive båret af de største stjerner lige fra Özil til Rakitic og Mata (Jeg kan seriøst ikke få mig selv til at skrive Paul Pogba i denne sammenhæng lige nu.) Efter min mening er det her helt klart i Top 2 over de bedste farvevarianter i 2016 fra adidas. Jeg er vild med den!

Du kan forudbestille de nyeste ACE 16+ PureControl fodboldstøvler lige her.