Bliv klar til efteråret med Nike Tech Pack sportswear til både kvinder og mænd

03.09.2015

Skrevet af Mathias

Efteråret har desværre allerede vist sit grimme ansigt og det er kun ned af bakke herfra, når det kommer til vejret. Nike sørger nu for at du kan have det friskeste gear, med de skarpeste looks, så du kan rocke deres sport stil væk fra banen også.

Siden introduktionen for lidt over et års tid siden, har hver inkarnation af Nike Tech Pack været mere populær end den forrige. Designsne udvikler sig konstant, men altid med samme kvalitet for øjet.

Du behøver kun tage en tur rundt på Unisport kontoret på en almindelig dag, for at få en ide om hvor populært Tech Fleece gearet er. Man må sige vi ved en god del om det nyeste og bedste sportswear tøj, så at så mange af os, mig selv inklusiv, bruger Nike Tech gear så flittigt er testamente til hvor lækkert det er.

Find alt det Tech Pack gear du ser i nyheden her - både til kvinder og til mænd.

Meget af denne efterårskollektion er lavet med et visuelt look, som man må sige der er pænt meget fart på. Du får i hvert fanget folks opmærksomhed med noget af det gule camo tøj. Nogle af de Tech Fleece trøjer, f.eks de gule, er lidt for meget til mig, men Nike sørger som altid for at der er noget for enhver, så der er også nedtonede og klassiske alternativer.

Der er massere af nyt Nike Sportswear at vise frem i løbet af efteråret, så om du skal bruge det til træning, eller som urban gear, er lige fedt, fordi mulighederne er nærmest ubegrænset. Hvad vil du bruge dit Nike Tech Pack gear til?