Unisportlife Collection | Limited Edition EM-fejring

19.09.2016

Skrevet af Mathias

Vi er stadig oppe og køre efter 2016’s største fodboldfest i Frankrig. EM 2016 var stort og vores værter inviterer dig nu til at opleve lidt af atmosfæren. Unisportlife Collection er blevet udvidet med 3 specielle t-shirts og en endnu mere speciel EM lookbook.

Unisportlife Collection handler om den følelse vi har for fodbolden. Vi lever spillet hver dag, hver uge - hele EM 2016 var et stort højdepunkt for os her hos Unisport - ikke bare fordi vi elsker fodbold, men også fordi det var vores største mesterskab nogensinde. Vi sendte alle vores fire værter til hjertet af fodboldfesten, for at give dig den bedste og mest unikke dækning af alt som gik ned der.

For at fejre og huske vores rejse rundt, samt fange essensen af Frankrig, har vi designet 3 nye t-shirts til vores Unisportlife Collection, som siden dens introduktion er blevet ret så populær (Tak for kærligheden). Inspirationen til de 3 designs kommer fra det franske motto: “Liberté, égalité og fraternité”, som hver symboliserer en farve i det franske flag - Tricolore.

Hvis du vil være en del af vores historie, så finder du t-shirtsene her - bogen kommer gratis med, når du køber trøjen.

Fortsættes herunder.

Udover de 3 Limited Edition t-shirts, har vi også sammensat en #unisportlife lookbook, som inkluderer billeder og oplevelser fra vores tur til Frankrig. Vores fotografer tager dig tættere på alt det de fangede over sommeren. En 15.000 kilometer lang rundtur, som du kan få en følelse for selv her.