Unisport Støvlespots | Hvilke pro støvler fangede vores opmærksomhed

19.09.2016

Skrevet af Mathias

Den travleste fodbolduge denne sæson med afstand. Champions League er tilbage og de største ligaer holdt sig heller ikke tilbage.

Andrea Pirlo (New York City FC) - Nike Tiempo Pirlo

Nike Tiempo støvlerne er inspireret af Pirlos kærlighed til vin og har været på banen i et par uger nu. Sidste uge præsenterede Nike dem dog officielt og i dag blev de tilgængelige til salg. De er intet mindre en majestætiske og det er uden tvivl på tide Pirlo fik sig et par signaturstøvler.

Alex Iwobi (Arsenal) - Nike Mercurial Superfly IV Custom

Alex Iwobi har virkelig stemplet sig ind på Arsenal holdet og kommer nok til at være at finde på holdkortet en hel del denne sæson. Mod PSG var han på banen i et par unikke hjemmedesignede Nike Mercurial Superfly IV. Han blev dog hurtig sendt i den aktuelle farvevariant af Nike i denne weekend. Hans tid som akademispiller i blackout støvler er slut og får han sig en “Big boy contract”.

Paul Pogba (Manchester United) - adidas ACE 16+ PureControl #Pogboom

Apropos store kontrakter. Paul Pogba fortsætter med at spille ringe og nu ser det ud til han tager konsekvensen og skifter tilbage til de støvler, som han bar dengang formen var bedre. Det er ikke nødvendigvis, fordi han skylder skylden på støvlerne, men under alle omstændigheder giver det os en chance for at nyde den smukke #Pogboom støvle endnu engang. De er helt vanvittig sjældne og er kun tilgængelige til “Friends and Family” - Du kan se dem snart i vores flagship store exhibition.

Radamel Falcao (Monaco) - PUMA evoSPEED SL Blackout

Lækker støvle/trøje kombination. Radamel Falcao har ikke flere år tilbage på den 5 års kontrakt han underskrev i 2011 med PUMA og det er derfor han nu er at finde i blackout evoSPEED. Hans værdi er faldet en god del siden dengang, så det bliver spændende at se om PUMA gider underskrive med ham igen.

Kevin Mirallas & Alvaro Negredo (Everton & Middlesbrough) - New Balance Furon II Apex Limited Edition

Et dobbelt støvlespot fra samme Premier League kamp. New Balance Furon II Apex Limited Edition er inspireret af falken og at være øverst i fødekæden. Furon støvlen har fået mange nye fans i de sidste måneder og når man mærker mesh overdelen, så opdager man hurtigt hvorfor.

Olivier Giroud & Antoine Griezmann (Arsenal & Atletico Madrid) - PUMA evoPOWER Graphic & PUMA evoSPEED Graphic

To nye PUMA signaturstøvler til 2 franskmænd. Griezmann og Giroud er blevet præsenteret med nye Graphic støvler fra PUMA, hvis design bygger på gamle stammekulturen og høvdingers måde at lede folket på. Støvlerne fik deres debut i Champions League i midtugen. Den evoPOWER er altså skarp!