Nike VM trøjer 2023 | Fearless United

08.06.2023

Skrevet af Christian

Kvindefodbold er et vidnesbyrd om styrke, modstandsdygtighed og beslutsomhed. Kvindelige atleter rundt om i verden har overvundet utallige udfordringer for at gøre deres indtryk i den smukke sport. I anerkendelse af deres exceptionelle rejse introducerer Nike Fearless United. Denne ekstraordinære kollektion hylder lidenskaben, færdighederne og den uovervindelige ånd hos kvindelige fodboldspillere, der konkurrerer på verdensplan, forenet i deres stræben efter sejr og lighed. Læs alt om det her!

Fearless United er et vidnesbyrd om Nikes engagement i at styrke atleter og fremme lighed inden for sport. Ved at forstærke kvinders stemmer, forstå deres unikke behov og give dem de bedste produktløsninger, sigter Nike mod at skabe et miljø, hvor enhver atlet kan blomstre. Denne initiativ udtrykker enhedens kraft og fælles handling og viser, hvordan atleter, uanset deres køn, nationalitet eller baggrund, kan samles for at skabe en varig indvirkning både på og uden for banen. Gennem Fearless United inspirerer Nike atleter til at være frygtløse, forfølge deres drømme og være katalysatorer for forandring i sportsverdenen.

Frankrig

Fransk fodbold har altid været kendt for sin livlige og energiske spillestil, der afspejler de forskellige samfund, der udgør nationen. I tråd med denne ånd lancerer den franske fodboldforbund (FFF) Les Revolutionnaires, en bevægelse der fejrer den dynamiske natur af fransk fodbold. Mens vi spændt venter på fremtiden, introducerer FFF en frisk og spændende kollektion, der hylder de ikoniske symboler og den rige historie i Frankrig.

Hjemmebane

FFF havde to centrale mål, da de designede den nye hjemmebanetrøje: at udforske en ny blå nuance samtidig med at de bevarede det ikoniske symbol for forbundet med de tre farver. Resultatet er en trøje, der kombinerer tradition med uventet energi. Det tværstribede strikkede stof fremviser en livlig nuance af pudderblå, skabt af fusionen mellem Polar og Medium Blå. Kombinationen er både moderne og elegant og afspejler det franske holds engagement i fremragende præstation. Ved at fuldende ensemblen tilføjer de Gym Red sokker en kontrastfuld detalje, hvilket gør det franske hjemmebanetrøje til en sand inkarnation af stil og sofistikation.

Udebane

Til udebanetrøjen lod designholdet sig inspirere af Marianne, et vedvarende symbol på fransk frihed. Marianne repræsenterer republikken og har været en vigtig figur i fransk historie siden revolutionen i 1792. Trøjen har et abstrakt print over det hele, der ligner håndmalede penselstrøg og inkorporerer abstrakte billeder af Marianne. Denne unikke design fanger essensen af fransk fodbolds rebelske ånd og lidenskab for frihed, samtidig med at den hylder nationens rige kulturelle arv.

Køb Frankrigs VM 2023 trøje her!

Brasilien

Verdensmesterskabet er ikke bare en sportsbegivenhed; det er en scene, hvor nationer samles for at vise deres fodboldmæssige kunnen og fejre deres unikke kulturelle identitet. For Brasiliens nationale fodboldhold er det underliggende tema for VM23 "Mae Natureza" eller "Moder Natur". Designet hylder landets betagende natur og fremhæver vigtigheden af miljøbevarelse. Lad os dykke ned i detaljerne i Brasiliens hjemme- og udebanetrøje, der fanger essensen af den livlige nation og dens engagement i at bevare naturens vidundere.

Hjemmebane

Brasiliens hjemmebane fejrer nationens rige arv og betagende landskaber, samtidig med at det bevarer en følelse af tradition. Den ikoniske gule farve, der er synonym med Brasiliens fodboldforbund, forbliver den primære farve. Trøjen er indrammet af en livlig grøn kant, der er inspireret af det frodige løv, der findes overalt i landet. Denne grønne detalje pryder både ærmerne og kragen og skaber en dynamisk visuel repræsentation af Brasiliens naturskønhed. Designet hylder de forskellige økosystemer og betagende biodiversitet, der gør Brasilien til en sand skat af Moder Natur.

Udebane

I en afvigelse fra subtilitet omfavner Brasiliens udebanetrøje en mere markant udførelse. Trøjen har en iøjnefaldende blå bund, der symboliserer de endeløse himle og store vandmasser, der pryder Brasiliens landskaber. Men det, der virkelig gør trøjen unikt, er den imponerende grafik inspireret af Amazonas, der pryder ærmerne og bagsiden. Dette intrikate design henter inspiration fra Amazonas-regnskoven, en af verdens mest biodiverse regioner. Det fungerer som en kraftfuld påmindelse om vigtigheden af at beskytte dette naturlige vidunder og alle de økosystemer, det opretholder.

Køb Brasiliens VM 2023 trøje her!

England

England, et land kendt for sine forskellige perspektiver og varierende meninger, har fundet trøst og enhed i fodboldens verden. Mens nationen retter blikket mod VM23, står holdet forenet som One England og lader forskellene ligge for at forenes om at forfølge ære på den internationale scene. Lad os udforske Englands hjemme- og udebanetrøje, der hylder holdets rige historie og udstråler styrken og enheden i nationen.

Hjemmebane

Englands hjemmebanetrøjen henter inspiration fra de bemærkelsesværdige præstationer fra 1984 Women's Team, der nåede finalen i Women's Championship. Trøjen præsenterer en Summit hvid strik, der udstråler en ren og kraftfuld æstetik. Suppleret af Gym blå shorts og Summit hvide sokker, viser trøjen stolt en hvid-blå-hvid farveskema, der minder om det ikoniske 1984 Women's hold. Denne reference til historien ærer ikke kun de banebrydende kvinder, der banede vejen, men symboliserer også Englands vilje til at føre deres arv af fodboldmæssig fremragende videre.

Udebane

Englands udebanetrøje tager en modig og fængslende tilgang ved at inkorporere nuancer af blå og art deco-elementer. Ved første øjekast imponerer trøjen med sin stærke visuelle effekt. Men ved nærmere inspektion dukker der en abstrakt fade af "ENG" for England op, gentaget på tværs af trøjen. Dette intrikate designelement hylder landet ved at blande fortid og nutid. Trøjen er en testament til Englands rige historie, samtidig med at det omfavner nationens livlige ånd og udvikling.

Køb England VM 2023 trøje her!

Holland

Hollænderne er kendt for deres udadvendte natur og rige historiske baggrund. Da vi træder ind i 2023, ønskede designholdet bag det hollandske landshold at udfordre konventioner og bryde normer. KNVB (Det Kongelige Hollandske Fodboldforbund) har to forskellige identiteter inden for sine rækker: Orange, der repræsenterer den ikoniske Total Football-æra fra 1970'erne, og det Røde, Hvide og Blå, der symboliserer nationens identitet. Lad os udforske hjemme- og udebanetrøje til VM23, der ikke kun hylder hollandsk kulturarv, men også tilfører et moderne twist til designet.

Hjemmebane

Det hollandske hjemmebanetrøjen er en fejring af den ikoniske farve orange, der repræsenterer den kongelige familie og nationens rige kulturarv. Inspireret af det legendariske trøje fra 1988, der anses for at være et af de mest ikoniske fodboldtrøjer i historien, har designholdet indarbejdet en orange og hvidt print med fed sort branding. Denne kombination fanger essensen af hollandsk fodboldhistorie, samtidig med at den introducerer en moderne og rebelsk kant. Hjemmebanetrøjen er en erklæring om hollandsk passion, kreativitet og dristighed, der har defineret deres spillestil.

Udebane

Det hollandske udebanetrøje henter inspiration fra landets traditionelle håndværk og nationale farver. Med udgangspunkt i de berømte Blauw Crafts og Delft Potters, der er kendt for deres blå og hvide keramik, inkorporerer trøjen disse ikoniske farver i sit design. De blå og hvide mønstre hylder hollandsk kunstfærdighed og kulturarv og tilfører trøjen en følelse af elegance og sofistikering. Udebanetrøjen er en visuel repræsentation af hollandsk håndværk og fejrer nationens rige kulturelle væv.

Køb Hollands VM 2023 trøje her!

USA

Det amerikanske kvindelandshold har konsekvent skubbet grænserne for kvindefodbold og forblevet i front inden for sporten. Kendt for deres uophørlige stræben efter fremragende præstationer, afspejler holdets brandposition deres banebrydende tilgang til spillet. Når vi dykker ned i detaljerne i deres hjemme- og udebanetrøjen til VM23, ser vi en fejring af deres bedrifter og et engagement i innovation.

Hjemmebane

Det amerikanske kvindelandsholds hjemmebanetrøje omfavner en hvid base prydet med et all-over print og fremhævet med gulddetaljer. Denne designvalg tjener som en hyldest til deres status som forsvarende mestre og deres stræben efter en femte stjerne. Den hvide farve symboliserer renhed, enhed og holdets ubøjelige engagement i succes. De gyldne accenter udtrykker holdets mesterlige fremragende præstationer og deres uophørlige ambition om at forblive i toppen af fodboldverdenen. Hjemmebanetrøjen udstråler selvtillid, styrke og holdets urokkelige beslutsomhed for at dominere på banen.

Udebane

Det amerikanske kvindelandsholds udebanetrøje har en mørkeblå base ledsaget af et fascinerende all-over print. Ved første øjekast kan printet virke abstrakt, men det er faktisk en kreativ sammensmeltning af stjernerne og striberne. Denne unikke designvalg hylder holdets patriotiske ånd og deres repræsentation af USA på den globale scene. Udebanens udtrykker holdets evne til at forene tradition og innovation og afspejler deres banebrydende tilgang både på og uden for banen.

Køb USA VM 2023 trøje her!

Nigeria

Det nigerianske kvindelandshold, kendt som Najja, har en rig historie og er det mest succesrige hold i regionen, idet de har vundet African Cup of Nations flere gange end nogen anden. Mens vi ser frem mod VM23, afspejler trøjen designet til Najja en blanding af tradition, mode og autenticitet og hylder den nigerianske kultur. Lad os udforske hjemme- og udebanetrøje, som ikke kun omfavner holdets arv, men også baner vejen for en ny æra inden for nigeriansk kvindefodbold.

Hjemmebane

Najjas hjemmebanetrøje viser en afvigelse fra den traditionelle dybgrønne farve, der har været synonym med holdet. Designholdet søgte at forene tradition og mode samtidig med at de forblev autentiske over for den nigerianske kultur. Hjemmebanetrøje introducerer en markant giftgrøn basisk farve, et modigt træk der symboliserer holdets udvikling og fremskridt. Denne nye farve tilbydes af forbundet og bringer kvindelandsholdet ind i et nyt rum, der giver dem mulighed for at skabe deres egen historie og efterlade et uudsletteligt præg på verdensscenen. Trøjen vidner om holdets styrke, modstandsdygtighed og beslutsomhed for at skabe deres egen vej.

Udebane

Udebanetrøjen indkapsler den autentiske kultur i Nigeria og trækker inspiration fra dens essens. Trøjen har et all-over print på en mørk natskov-basis, der er skabt i samarbejde med en lokal kunstner. Dette print refererer til den traditionelle nigerianske kultur og symboler og viser dybden og rigdommen i nationens kulturarv. Ved at inkorporere disse kulturelle elementer i trøjen hylder Najja deres rødder og fejrer det mangfoldige tæppe, der definerer nigeriansk fodbold. Udebanetrøjen fungerer som en visuel repræsentation af nigeriansk stolthed og identitet.

Køb Nigerias VM 2023 trøje her!

Australien

Australien, en af værtsnationerne for World Cup 2023, er kendt for sit inkluderende og multikulturelle samfund. Det nationale holds trøjer til turneringen afspejler landets levende ånd og engagement i mangfoldighed. Med et markant printmønster i hjemmebanetrøjen og livlige farveblokke i udebanetrøjen repræsenterer Australiens nationale hold stolt sine værdier og rige kulturarv. Gør dig klar til at heppe på et hold, der forener gennem sport og omfavner mangfoldighed på verdensscenen.

Hjemmebane

Australiens hjemmetrøje til WC23 står som et kraftfuldt symbol på landets multikulturalisme og inklusivitet. Designet har et unikt printmønster, der fletter forskellige kulturelle motiver sammen og repræsenterer de forskellige samfund, der kalder Australien for hjem. Denne fusion af mønstre symboliserer enhed og solidaritet og viser den harmoniske blanding af kulturer, der udgør fundamentet for det australske samfund. Hjemmetrøjen fungerer som en visuel påmindelse om landets engagement i inklusion og fejrer styrken, der kommer fra at omfavne mangfoldighed.

Udebane

I modsætning til hjemmebanetrøjen inkluderer Australiens udebanetrøjen til WC23 livlige accenter og farveblokke. Trøjen kombinerer dristige farver med kontrasterende elementer og repræsenterer den dynamiske natur af australsk fodbold og holdets selvsikre tilgang til spillet. De iøjnefaldende farvekombinationer på trøjen fanger ikke kun øjet, men udtrykker også den energi og passion, holdet bringer til banen. Udebanetrøjen fungerer som en stærk repræsentation af Australiens sportslige dygtighed og evne til at skinne på verdensscenen.

Køb Australiens VM 2023 trøje her!