Manchester City 2023/24 hjemmebanetrøje | Manchesters ånd i en trøje

19.05.2023

Skrevet af Christian

Velkommen tilbage til Ashton New Road, hjemmet, der legemliggør Manchesters ånd. I 2003 påbegyndte Manchester City en rejse, der redefinere deres identitet og former deres fremtid. Efter at have forladt deres historiske hjem ved Maine Road fandt de et nyt opholdssted tre en halv kilometer væk, Etihad Stadium. Med afsløringen af 2023/24-hjemmebanetrøje hylder Manchester City deres ikoniske stadion og de utallige minder skabt inden for dets mure. Læs om det her!

Køb den nye Man City hjemmebanetøje nu!

Et hjem for Manchester

2023/24 hjemmebanetrøje er en fejring af Ashton New Road og Etihad Stadium, Manchester Citys hjerteslag. Inspireret af trøjen, der blev båret under den første sæson på Etihad, er denne trøje et vidnesbyrd om klubbens rige historie og varige arv. Grafikken på trøjen trækker fra stadionets ikoniske design, hvilket fremkalder en følelse af stolthed og tilhørsforhold for alle, der kalder det hjem. Farver og detaljer, der er indarbejdet i designet markerer 20-årsdagen for City på Etihad, og symboliserer de utrolige øjeblikke og præstationer, der har fundet her.

Afsløringen af hjemmebanetrøjen repræsenterer en væsentlig milepæl for Manchester City. Det hylder ikke kun deres ikoniske stadion, Etihad, men indkapsler også ånden og passionen hos klubben og dens tilhængere. Den samler ét Manchester City - før og efter Etihad

Spil med lysets hastighed

Som en del af denne kollektion introducerer Manchester City - Man City Authentic Jersey - et højdepunkt af ydeevne og innovation. Denne trøje er udviklet i samarbejde med PUMA og fremviser den banebrydende ULTRAWEAVE-teknologi. PUMAs ULTRAWEAVE stof er den letteste performance-fabtic, der nogensinde er skabt, og giver uovertruffen komfort og bevægelsesfrihed. Man City Authentic Jersey er designet til den moderne atlet og gør det muligt for spillere at nå nye højder og spille med lysets hastighed, hvilket afspejler den dynamiske og hurtige fodboldstil, der er blevet synonymt med Manchester City.

Køb den nye Man City hjemmebanetøje nu!