Odense Boldklub 2023/24 | Byens striber

09.05.2023

Skrevet af Christian

Odense Boldklub har netop afsløret deres nye hjemmebanetrøje til den kommende 2023/2024 sæson. Med titlen "Byens Striber" hylder trøjen klubbens rige historie og tætte forbindelse til hjembyen Odense. Den nye smukke Striwerne hjemmebanetrøje kan eksklusivt købes hos Unisport NU!

Køb dem nye Odense Boldklub eksklusivt hos Unisport nu!

Den nye hjemmebanetrøje har de ikoniske blå og hvide striber, som har været en fast del af OB's design i mange år. Men i år er striberne blevet opdateret med et mere traditionelt udseende. Med røde striber, til at matche den ikoniske Albani farve, er trøjen en perfekt symbiose af to af byens ikoner - Albani og OB.

Men det er ikke kun udseendet, der gør trøjen speciel. "Byens Striber" er også en påmindelse om, at OB er mere end bare en fodboldklub. Den er en vigtig del af Odense og dens historie. Klubben blev grundlagt i 1887 og har siden da været med til at forme byen og dens kultur. OB's fans er dedikerede til klubben og byen, og trøjen er en måde at fejre denne særlige forbindelse på. OB har altid haft en tæt tilknytning til Odense og dens indbyggere.

Køb dem nye Odense Boldklub eksklusivt hos Unisport nu!