Sommerens største transfers - Part 2

03.09.2015

Skrevet af Mathias

I starten af august, da transfervinduet var omkring halvvejs, tog vi jer igennem hvad vi mente sommerens største transfers havde været indtil videre. Nu når alle deals og løse ender er helt færdiggjort, så synes jeg kun det er rigtig at samle op på hvad de største skifter har i den sidste måned i Europas største ligaer…

Kevin De Bruyne + Nicolas Otamendi (Manchester City)

Endnu engang denne sommer var der tonsvis af talent, som blev hentet til Premier League fra verdens andre ligaer og mængden af penge brugt af de engelske klubber fik de andre landes beløber til at ligne småpenge. Det hold der brugte suverænt flest penge var uden tvivl Manchester City. Kevin de Bruyne og Nicolas Otamendi ligner egentlig ikke spillere som City har brug for lige nu, fordi man må sige det mere end udmærket, men hey, de er begge verdensklasse spillere og dem kan man ikke have for mange af.

Kovacic (Real Madrid) & Stefan Savic (Atletico Madrid)

De spanske klubber plejer ikke at være blege for at bruge nogle penge, men denne sommer har faktisk været lidt stille for dem synes jeg. Atletico er dem der har brugt allerflest penge, efter de hentede massere af nyt talent i starten af sommeren og har krydret det lidt med nogle enkelte handler her til sidst. Den mest note-værdige af dem her til sidst er nok Stefan Savic, som jeg synes hiver Atletico godt med blandt de to andre titelaspiranter. Apropo dem, så hentede Real også en stor signing må man sige, da de købte kroatiske Kovacic. Det bliver spændende at se hvordan han gør det ved siden af landsmanden Modric.

Juan Cuadrado (Juventus) + Mario Balotelli (AC Milan)

På vores fortsatte tur rundt i Europa er næste skridt Italien, hvor der også blev hentet godt ind. Den jeg håber allermest bliver en success er Balotelli til låns i AC Milan, fordi selvom det nok går galt, så ville det være fedt at se ham på sit bedste igen. Når vi nu taler om låneaftaler var en anden af de største underskrifter hentet i Italien også en til låns, i form af Cuadrado til Juventus fra Chelsea. De har muligheden for at købe ham efter lejeaftalen udløber, så hvis han viser sig at være fantastisk igen, så er det jo bare fremragende for dem - smart business.

Kingsley Coman (Bayern München) + Julian Draxler (Wolfsburg)

På væk fra Juventus på en nærmest helt identisk deal er Kingsley Coman. Han har pakket taskerne og er på vej til München, hvor han nok også underskriver en permanent deal næste år. Dog var det allerstørste transfer i Tyskland nok helt sikkert da Julian Draxler byttede tilværelsen i Schalke ud med Wolfsburg. Han har nok pisset en god sjat Schalke fans af, men i sidste ende var Champions League fodbold nok til at overtale ham.

Angel Di Maria (Paris Saint Germain) + Fabio Coentrao (AS Monaco)

Franskmændene ville ikke lade alle de andre lande have alt det sjove og selvom der egentlig nok var flest spillere der blev pillet fra den Franske Liga, så kommer man ikke udenom Di Maria, som hoppede til PSG. Igen en spiller som irriterede rigtig mange fans af sin forrige klub, specielt hvis han ender med at blive vanvittig god igen. Det var let den største handel i Frankrig, men Fabio Coentrao til Monaco på en lejeaftale må man også sige er en stærk handel og havde AS Monaco ikke solgt ALLE deres andre gode spillere, så kunne de godt have truet Paris Saint Germain.

Martial (Manchester United) & Pedro (Chelsea) + Son Heung-Min

Lad os runde af hvor vi startede - i England. Manchester City var ikke de eneste som handlede stort ind og hvis jeg selv skulle pege på 3 andre signings der, som kunne have en rigtig stor indflydelse, så er det Anthony Martial, Son Heung-Min og Pedro. Pedro har allerede gjort sit indtryk og kan være manden som reder Chelsea’s håbløse start på Premier League sæsonen.

Ikke den sindsygeste Deadline Day, men alle holdene havde allerede gjort hvad de skulle tidligt og som altid endte Premier League klubberne med at smadre deres forrige transferrekord. Hvem synes du er den største signing denne sommer - nogen du ville have inkluderet i stedet?