adidas Kvindernes Verdensmesterskab | Udebanen er klar

23.03.2023

Skrevet af Christian

adidas er klar til at lave noget larm til FIFA Verdenmesterskabet 2023. Da turneringen skal afholdes i Australien og New Zealand - vil alle adidas hold være langt væk hjemmefra. Men det bliver intet problem i disse smukke nye udebanetrøjer. Læs mere om trøjerne her!

Køb adidas Argentina 2023 udebanetrøje her!

Argentina

Iøjnefaldende landskaber fra Serranía de Hornocal i nord til Ushuaia i syd, Argentinas udebanetrøje betegner de forskellige naturlandskaber, der findes over hele landet. Med forskellige farvede stribe, vil denne trøje være en headturner. Kan 'La Albiceleste' blive verdensmestre to år i træk? Vi må vente og se til sommer

Køb adidas Colombia 2023 udebanetrøje her!

Colombia

Det colombianske udebanesæt hylder de smukke farver i Caño Cristales-floden - ofte omtalt som 'floden med fem farver' - og hylder det unikke farveskiftende fænomen, der opstår på grund af lysets refleksion mod vandet. Ved at bruge traditionelle Colobianske farver, gentænkt gennem linsen af rindende vand og reflektion af lys, bringer designet et friskt look ind, der hylder landets rige biodiversitet. Tag et kig på den friske nye trøje her!

Køb den nye 2023 Tyskland udebanetrøje her!

Tyskland

Tysklands udebanetrøje er inspireret af de forskellige dybgrønne skovområder, der findes i landet - fra Schwarzwald til Zauberwald. De forskellige nuancer af grønt og skræddersyet håndlavet grafik hylder Tysklands store skove - som dækker et areal svarende til en tredjedel af landets landmasse. Kan Popp, Oberdorf og resten af det tyske landshold komme med overraskelsen?

Køb Japan's 2023 udebanetrøje her!

Japan

Japans udebanetrøje tager sine lyserøde farvesignaler fra den smukke lyserøde solopgang, der kan ses ved Mount Fuji. Solopgangen repræsenterer det japanske holds kollektive mission - da VM for kvinder dukker op i horisonten - at tilføje endnu en vinderstjerne over logoet.

Køb Spaniens 2023 udebanetrøje her!

Spanien

Den spanske udebanetrøje henter inspiration fra de smukke koralrev, der kan findes rundt om Spaniens store kyststrækninger - en egenskab landet deler med de berømte koralrev, der findes i turneringens værtsnationer Australien og New Zealand.

Køb Sverige nye udebanetrøje her!

Sverige

Sveriges udebanetrøje er inspireret af de store gletsjerfloder og iskapper, der kan findes over hele landet. Ved at kombinere en skiftende gletsjerblå grafik med detaljer i den ikoniske gule farve, der er synonym med nationen - søger designet at fremhæve skønheden og vigtigheden af nationens gletsjere.