adidas Jamaica 2023 Hjemme- & Udebanetrøje | Første jamaicanske tre striper

06.02.2023

Skrevet af Christian

Den første adidas Jamaica trøje har netop set dagens lys. Designet af den britiske-fødte jamaicanske designer Wales Bonner, er denne trøje det perfekte mix af fodbold og mode. Læs og se mere om den unikke trøje her!

Køb adidas Jamaica Hjemme- & Udebanetrøje her!

Den 17 januar 2023, under Paris Fashion Week, var første gang verden så denne unikke trøje - da den gjorde sit indtog på verdens mest ekslusive catwalk. Den verdensberømte jamacianske designer Wales Bonner, viste nemlig trøjen frem under sit hypede modeshow. Interenettet eksploderede, men trøjen var umulig at skaffe... Indtil nu

Hjemmebanetrøjen er et unik og interessant bud på en Jamaica trøje. Med en overlappende V-krave og 70er striber, er trøjen et frisk bud på en fodboldtrøje i 2023. Men den mest unikke detalje på trøje er de adodas og Jamaica logo'et - ikke centereret, mens stadig mere end normen på en fodboldtrøje. En lille detalje, men vi er totalt forelsket!

Historien gentager sig selv i udebanetrøjen. Med samme centeret logo er denne trøje primært hold i 'Night Brown'. Med en fræk detalje på kraven i nakken med designet Wales Bonner logo, er dette en stærkt contender til bedste trøje i 2023.

Køb adidas Jamaica Hjemme- & Udebanetrøje her!