Being Red Together – Inklusion hos LFC Foundation

14.01.2023

Skrevet af Christian

Liverpool FC og Unisport har en langt og stærkt partnerskab. Begge partner har et mål om at skabe forandring gennem fodbold. Derfor er vi ekstremt stolte af at kunne præsentere denne Unisport Purpose dokumentar, som viser hvordan LFC Foundation skaber positiv forandring i områder med store problemer og behov.

Unisport Purpose

Det er i vores DNA at skabe en bedre verden gennem fodbold. Om det er små eller store drømme - Unisport er her for at hjælpe med at få dem til at gå i opfyldelse. Derfor er vores slogan; Make Football Dreams Come True

For os handler fodbold om passion, føleleser og at give noget tilbage. Derfor er vi ekstremt stolte på vegne af LFC Foundation med hvad de har opnået at skabe gennem fodbold. Der er dette vi har været så heldige at få lov til at belyse i vores nyeste Purpose dokumentar. Se den herunder!

LFC Foundation | Hjælper mere end 83.000 mennesker om året

LFC Foundation er den officelle velgørenhedsorganisation for Liverpool Football Club. Den bygger på klubbens eget arbejde i lokalmiljøet samt udover Liverpool bygrænser de sidste 20 år. Den blev startet tilbage i 2010 som en finansiel uafhængighed organisation til at udnytte kraften og passionen hos fans og tilhængere til at forbedre andres liv.

Målet er at bæredygtig og langtidssigtet fornadring i lokalmilijøet - og for at sikre at arbejde bliver ved med at foreberede livet for kommende generationer. Og med LFC Foundation resultater med at hjælpe mere end 83.000 mennesker om året, så siger vi ja - de gør en forskel!

Ligegyldigt hvilket fodboldhold du holder med, om dit handikap eller din baggrund, LFC Founation er her for at hjælpe. Og med sine inspirerende medarbejder, mener vi hos Unisport at LFC Foundation er et vaskeægte symbol på Making Football Dreams Do Come True

Så se Unisport Purpose dokumentaren, hvor vi følger handikaptræneren Liam Brady - en rolle model for alle, som skaber positiv forandring for hvem end han møder igennem LFC Foundations arbejde. Vi får også et glimt ind i Matty Murphy, Inklusions Manager hos LFC Foundation, arbejde og mål om en bedre fremtid for lokalmiljøet. Så se dokumentaren - og bliv inspireret til hvordan du kan være den positive forandring i andres liv.