adidas Copa Pure | De pureste Pure

10.01.2023

Skrevet af Christian

adidas byder velkommen til en helt ny Copa, men invention af de nye Pure. En lettere støvle med endnu mere læder - Pure er alt du elsker fra Sense, bare endnu bedre. Læs mere om de nye fantastiske læderstøvler her!

Køb de nye Copa Pure her!

Lettere end nogensinde før

adidas har formået at skære 18 % af vægten fra 268 til 220 gram - hvilket gør den næsten lige så let som en speed støvle. Selvom Copa Pure er lettere end nogensinde før, har de faktisk valgt at benytte 52% mere læder en på Sense modellen. Så for at opsummere den nye Pure - mere læder, mindre vægt. Hvad er ikke at elske?

Torsionframe

Ydersålen er en gammel ven i form af Torsionframe. Når vi kalder den gammel mener vi, den står tilbage som en af de bedste efter mange års tro tjenese. Siden den legendariske Nemeziz har såæen været den samme - og den er simpelthen en af de bedste vi nogensinde har set - ikke kun fra adidas.

Fleksibel i forfoden, stenhård og stabil i midten og et godt knopsystem. Never change a winning combination, og det er lige hvad adidas er gået med. Alt er bedre end nogensinde før - byd den nye Copa Pure velkommen!

Køb de nye Copa Pure her!

Own Your Football

Own Your Football er de nye Copa Pure's inline pack. I en 'old-school' sort og hvid, som vi kender og elsker fra Copa - men disse har mere kant. Med et pinkt twist, er disse Pure både stilrene og moderne på samme tid. Det her er en støvle som ser godt ud på banen, og som helt sikkert er en din modstander vil huske. Så eje det, Own Your Football.

Nighstrike Pack

Hvis pink på Own Your Football ikke rigtigt er din ting, er den nye Nightstrike Pack måske mere din kop te. Sort, sort og en lille smule mere sort gør disse Copa Pure helt nedspillet, men samtidig cool som få. Din modstander ser næppe hvad du har på, men de finder ud af det - tro is!

Pearlized Pack

Diamanten i pakken, eller skulle vi sige perlen? Med et helt hvidt look er disse Copa Pure bare for friske til at holde fingerne fra. Det blødeste hvide læder, lettere end nogensinde før og fantastisk traction - hvad stopper dig fra at træde på banen i disse? Nå ja, vi glemt helt at fortælle - disse vil være tilgængelige sæsonen ud, så du skal ikke være bange for at gøre dem beskidte!