adidas ACE 16+ PureControl | På rumrejse med den nye Space Craft Pack

14.09.2016

Skrevet af Mathias

Guld fra top til tå! adidas lancerer en ny ACE 16+ PureControl, som er helt ude af denne verden på alle tænkelige måder. Hør historien og inspirationen bag den her.

Som navnet på den iøjnefaldende nye Space Craft støvle nok afslører, så er inspirationen til det refleksive guld design nemlig materialet brugt på rumskibe. Når det så er sagt, så bruger NASA materialet til at blokere varme og stråling, mens adidas ACE 16+ PureControl nok nærmere kommer til at bruge det til at blokere alle dine nye haters. Du kommer i hvert fald helt sikkert til at få dig et par af dem, hvis du træder på banen i sådan et par her.

adidas ACE 16+ PureControl Space Craft er en del af Limited Collection og der bliver derfor kun lavet 1000 par på verdensplan. Og selvom de i udseendet ikke minder om hinanden, så er Space Craft Pack tæt forbundet med det Limited Collection drop, som kom før det, nemlig Dark Space Pack. adidas’ nye interstellar eventyr fortsætter med at give os vildere og vildere fodboldstøvler, så vi håber det fortsætter længe endnu.

adidas ACE 16+ PureControl Space Craft Pack bliver tilgængelig på vores side 15.09.16, klokken 10:00. Du skal være hurtig, fordi de forsvinder i en fart.

Fortsættes herunder.

Som om vores glæde over en limiteret støvle i et design af guld, ikke allerede væltede os ned fra stolen, så har adidas taget tingene lidt længere ud med deres Space Craft lancering. Som du nok allerede har bemærket på billederne, så er forfoden lavet om så den bærer en overdel af et blødt og smidigt stykke k-læder. Det er helt sikkert noget som fans af læderstøvle vil byde velkommen med åbne arme og helt generelt er det her bare endnu en bekræftelse på at adidas mestrer innovationsspillet til UG. Og jeg er ret sikker på at denne Limited Collection udelukkende er kommet til, bare fordi adidas kan.

I morgen klokken 10:00 bliver støvlerne sat til salg på siden, så du skal være hurtigt, hvis du vil sikre dig et par.