Unisport medlemmer | I er først i køen

01.11.2022

Skrevet af Frederikke

Denne måned giver vi vores medlemmer eksklusiv adgang til vores Unisport FC online univers. Vi har sammensat en måned men en række særlige belønninger, eksklusive medlemstilbud, fordele og konkurrencer til dig, som tak for at være en del af Unisport FC.

 Er du ikke medlem endnu? Det er ikke et problem. Som en del af Unisport FC får du adgang til unikke fordele og eksklusive produkter, oplevelser og nyheder fra Unisport. Og det er helt gratis.


- En eksklusiv 25% online voucher kode, som du kan anvende på nye produkter
- Adgang til eksklusive medlemsprodukter
- Gem dine favorit produkter
- Modtag vores bedste tilbud, rabatter og nyheder
- Track dine ordre nemt
- Se din ordre historik
- Download faktura som PDF
- Hurtigere checkout uden at indtaste adresse information

 Bliv medlem af Unisport FC Log ind på din FC-konto

Eksklusiv 25% rabatkode

Denne er til alle vores medlemmer! Vi vil gerne takke jer, vores medlemmer, for at være en del af vores Unisport Klubhuset og gøre alt dette muligt ved at give jer en eksklusiv rabat på 25% på næsten alle nye produkter. Tjek din indbakke, du har en rabatkode, der venter. Hvis du er medlem, men har meldt dig ud, så skal du blot opdater din profil og tilmelde dig vores nyhedsbrev igen.

Hvis du er nyt medlem, så får du koden, når du opretter en FC konto. Du kan ikke få koden igen, hvis du har opsagt dit medlemskab. Hvis du vil have en ny rabatkoden, skal du genoprette din konto på Unisport FC.


Blev medlem af Unisport FC

Eksklusivt medlemsudsalg

Hvad er bedre end nyt udstyr? Du kan få op til 50% rabat på vores store udvalg af fodboldudstyr. Unisport-medlemmer kan spare op til 50% på fodboldstøvler, sportstøj og fodboldmode fra nogle af de største brands. Unisport tilbyder populære produkter til både mænd, kvinder og børn. Gør et kup i løbet af Member November.


Se alle tilbud til medlemmer her

Vind dine favoritter

Log ind i Unisport Klubhus og tilføj dine favoritprodukter til "Mine favoritter". Så har du chancen for at vinde ALLE dine favoritprodukter, som du har 'hjertet. Du vil også få opdateringer, når dine favorit produkter bliver nedsat! En win-win situation!


Gå til dine favoritter

Vind fede fodboldpræmier!

Unisport FC er for alle. Klubben som bringer fodbolddrømme til live, og i løbet af november kan alle medlemmer vinde fantastiske og vilde fodboldpræmier!

Vind en signeret Man City-trøje med PUMA

Når du køber et produkt fra Manchester City i denne måned, er du automatisk med i lodtrækningen om at vinde en signeret Fernandinho Manchester City fodboldtrøje og den legendariske 93:20 Jubilæums trøje med Sergio Agüero navn på ryggen!

Manchester City er med en nyere historie, blevet en fast bestanddel af engelsk topfodbold. Manchester City er altid at betragte som titelkandidater for Premier League. I vores Manchester City trøjeshop finder du alt hvad du skal bruge, for at støtte den lyseblå del af Manchester. Vi har både hjemme og udebanetrøjen og du kan også få tryk på trøjen.Denne fodbold er den nye adidas FIFA 2022 World Cup fodbold, også kendt som "Al Rihla". Først og fremmest er en af ​​de vigtigste nyskabelser på bolden Speedshell. Med ny innovation vil bolden hjælpe verdens bedste spillere til at vinde verdens største trofæ i december.

Bliv sponsoreret af Unisport

Hvad endnu mere vildt er, at du kan vinde et års forbrug af fodboldstøvler fra den nyeste støvlepakke fra ethvert mærke efter dit valg, præmien inkluderer fire par støvler: et par FG/AG, indendørs, turf og et par sneakers!

Det eneste du skal gøre er at skrive en anmeldelse af dine sidst købte fodboldstøvler i løbet af november. Find dine fodboldstøvler her på dine ordrer, gå til støvlens produktside og begynd at skrive din anmeldelse.

Den 30. november trækker vi alle de heldige vindere! Du kan læse vores konkurrencebetingelser her og alle vindere vil blive annonceret her.