adidas Al Rihla | Farver til VM

05.10.2022

Skrevet af Christian

adidas er klar til VM i farverig stil. Med konceptet fra Al Rihla VM-bolden er de nye X Speedportal, Predator og Copa Sense holdt i det samme unikke design. Med striber af farve, lignende en regnbue, vil disse støvler med garanti skiller sig ud hele vejen igennem Turneringen!

Køb adidas 'Al Rihla' pakken her!

Med under to måneder til VM kickoff er adidas så småt ved at være klar Verdensmesterskabet med sin 'Al Rihla' pakke. Med det samme navn som matchbolden, betyder 'Al Rihla' rejsen på Arabisk - præcis hvad de håber turneringen vil blive. Som den første VM slutrunde nogensinde som ikke bliver spillet i sommeren,men i stedet om vinteren, vil det garanteret blive noget af en rejse for alle.

X Speedportal

Med sit futuristiske design er de nye X allerede blevet en fanfavorit for mange fans. De kombinerer en lyseblå base base med multifarvet 'Three Stripes' på spidsen, som giver den det genkendelige Al Rihla kampbold look - uden at være en kopi. Striberne på støvlen er anderledes end hvad vi kender fra de normale X Speedportal støvler. De er ikke på ydersiden af foden, men i stedet på toppen som giver det futuristiske look.

Predator

Med et næste identisk 'Al Rihla' kampbold design vil de nye Predator se helt fantastisk ud når de dribler 2022 VM-bolden. Mens man nærmest ikke kan se hvor bolden starter og støvlen ender, ved vi allerede nu at spillere som Paul Pogba og David Alaba vil se fantastiske ud.

Copa Sense

Den mest anderledes og chorkerende i pakken må siges at være disse Copa Sense, som i den grad er noget vi ikke har det før. Om du syntes denne støvle er VMs sorte får eller en af de bedste støvler nogensinde, vil disse støvler med garanti sender chokbølger igennem hele Turneringen. Ligesom X og Predator har Copa Sense det samme futuristiske design med 'Three Stripes' i alle regnbuens farver.

Køb adidas 'Al Rihla' pakken her!