New Balance First Edition Gold Pack | Furon & Tekela Limited Edition

04.09.2022

Skrevet af Christian

New Balance er klar med to hele nye støvler - med både en ny Furon og Tekela. Eksklusivt til medlemmer af Unisport kan du nu købe de limiteret støvler. Men skynd dig, det er hurtigt væk!

Køb New Balance Furon og Tekela her!

To støvler - en pakke. Hvor heldig kan man være, New Balance har netop forkælet med hele to nye støvler i form af deres Furon og Tekela. I et ekstremt limiteret antal, skal du være hurtig hvis du skal have dine fingre i dem. Men hvorfor skal du overhovedet have fingerene i disse? Læs med herunder og find ud af hvorfor!

Furon

Vores vægt har kåret Furon 6.0 + som den letteste støvle på markedet, så det er sikkert at sige at den nye Furon v7 er meget meget let - måske endda endnu lettere. Men den superlette Hypoknit overdel, designet til at strækket sig og give foden support, har denne støvle et 'second skin' følelse - hvilket næsten får dig til at glemme du har dem på. Og med en nylon sål, special lavet til hårde baner, så er dette muligvis den mest stabile letvægststøvle du kan få fingerne i.

Gamechangeren for den nye Furon er snørresystemet. Med en forskudt snørrelukning sidder snørrebåndene på siden, hvilket giver en større 'strike zone' og ekstra lockdown. Køb dine nye Furon v7 her!

Tekela

Med en stretch-knit overdel i hele støvlen, har New Balance skabt en støvle med minimal tekstur og vægt - hvilket bringer dig endnu tættere på bolden. Perfekt for de spillere som ønsker at være på bolden og i kontrol. Med sit unikke snørreløse design har støvlen ekstrem lockdown og stabilitet kombineret med et 3D strik i støvletoppen, hvilket gør den nemmere at få på. En absolout værdig konkurrent til at være den bedste støvle uden snørrebånd på markedet lige nu. Køb Tekela v4 her!