Unisport søger fodbold-passionerede holdkammerater til vores Flagship Store i København på fuldtid

28.07.2022

Skrevet af Christian

Unisport er den ledende online fodbold retailer i Norden og en global mediedestination for fodbold relateret indhold. Vi tror på at skabe forbindelse og engagere os med fodboldinteresserede unge, samt yde en strømlinet online og offline købsoplevelse. Premium på alle områder.

Vi har været forelsket i spillet siden 1995. Dengang blev Unisport grundlagt i en lille Københavnerlejlighed. I 2002 lancerede vi vores første webshop som servicerer fodboldspillere og fans med det bedste fodbold gear, over hele Danmark. Siden da har vi haft succes med at lancere lokale webshops i Sverige, Norge, Finland, Holland og Frankrig samt givet fodboldfans fra hele verden mulighed for at købe via vores internationale engelsksprogede webshop. Og det er kun begyndelsen.

Du bliver en del af et ungt dynamisk firma med over 180 ansatte, hvor du får mulighed for at præge din egen dagligdag.

I december 2015 åbnede vi en Flagship Store på Strøget i København, der er den førende fodbold destination og med målet om et globalt benchmark indenfor fodbold butikker. Service, produktviden og kundeoplevelser er i højsædet.

Stillingen

Vi søger holdkammerater (butiksassistenter) på både fuldtid og deltid, der brænder for at give vores kunder en sublim fodboldoplevelse. Som butiksassistent får du, sammen med vores Store Manager og de øvrige kolleger, ansvar for at betjene og rådgive kunder, yde sublim service og dele din store viden om produkter og fodbold i almindelighed med kunderne.

Du har medansvar for at sikre en høj standard i butikkens visuelle fremtoning, og en fuldendt kundeoplevelse.

Kvalifikationer

- Du har en stor passion for fodbold. Ser fodbold hver weekend, og følger med i alle detaljer op til transfervinduets lukning.

- Du kender derigennem forskel på de forskellige typer af fodboldstøvler og Mercurial, Predator og Nemeziz er ikke fremmedord for dig.

- Du har et naturligt servicegen, og vil få kunderne til at føle de snakker med en god ven, der lytter og er en sparringspartner til valget af udstyr.

Det vil være en fordel hvis du tidligere har arbejdet i en butik, eller har været vant til at face og behandle kunder i et miljø, hvor servicen er i højsædet.

Du tilbydes og ansøgning

Du kommer til at arbejde med de bedste fodboldprodukter fra de mest anerkendte brands. Vi tror på, at personalet er altafgørende for at skabe de bedste rammer for butikken, og dermed er du også med til at skabe de bedste rammer for din arbejdsplads.

Hvis du mener at dette lige er dig, så send snarest muligt din motiverede ansøgning og CV til jkr@unisport.dk og skriv i emnefeltet “Ansøgning Flagship Store fuldtid eller Deltid” Vi afholder løbende samtaler så hvis det kribler i fingrene, så sørg for at få sendt ansøgningen med det samme.

Stillingen tiltrædes d. 1. September.