PUMA Fastest Pack | Ultra Ultimate er her

28.07.2022

Skrevet af Christian

Den nye PUMA Ultra Ultimate er er her endelig. Ikke engang dig selv vidste du kunne være så hurtig. Med den nye Ultra støvle, totalt redesignet, har PUMA valgt at gå væk fra hvad der ellers ville være Ultra 1.5. Meget passende eftersom støvlen er ultimate hurtigt.

Køb den nye PUMA Ultra Ultimate her!

PUMA har totalt renoveret deres Ultra, hvilket har skabt en helt nye støvle. Og selvom man siger ''if it ain't broke, don't fix it'' har de valgt at overhører det. Dette har resulteret i den måske bedste 'speed boot' nogensinde - byd velkommen til Ultra Ultimate. Støvlen hat alt det vi elsker fra Ultra 1.4, men med nogle fantastiske opgraderinger. Læs mere om de nye støvler her.

Ultraweave

De nye Ultra Ultimate kommer med det fantastiske Ultraweave. Så hvis du elsker en blød og letvægtsstøvle - så er den Ultimate skabt til dig. Det opdateret Ultraweave materiale, som vi kender fra deres trøjer, er blevet gjort endnu bedre. Blødt, formbart og former sig til foden. Alt dette er ingenting uden stabilitet og lockdown - også her er Ultra også blevet opdateret. Med forstærkede områder i støvlen er stabilitet og holdbarheden blevet forbedre. Fart og holdbarhed, støvlen har det bedste fra begge verdener.

PWRPrint

En ultratynd overdel giver perfekt føling med bolden, men det er ikke nok for PUMA. Med PWRPrint på støvlen har den tynde overdel en tekstur som giver en smule ekstra greb på bolden, perfekt for spillere som elske at drible. På trods af det ekstremt tynde materiale, er støvlen stadig kraftig når der sparkes til bolden. Så selvom støvlen er specialtudviklet til fart, går den ikke på kompromis nogensteder. Den nye Ultra Ultimate er den perfekte balance af alt - letvægt, greb, stabilitet og holdbarhed. Måske er det den perfekte støvle, valget er dit!

Køb den nye PUMA Ultra Ultimate her!

Hvis stabilitet er mere vigtigt for end fart - så er du stadig dækket ind med PUMAs nye Fastet Pack. Den nye Future 1.4 vil være støvlen for spillere som Neymar, så vi ved allerede at der vil blive lavet nogle vilde driblinger og mål i disse støvler. Se dem i galleriet herunder!

Køb den nye PUMA Future her!