adidas X Speedportal | Hurtigere i alle dimensioner

19.07.2022

Skrevet af Christian

Hvad sker der når adidas hurtigeste støvle bliver endnu hurtigere, faktisk så hurtig den kan skifte dimensioner. Her er svaret, byd velkommen til den nye dreng i klassen - X Speedportal. Skabt til alle positioner er den nye støvle det perfekte valgt til alle. Fang den nye X Speedportal her!

Køb den nye adidas X Speedportal her!

adidas er klar med en helt nye støvle i X Speedportal, men selvom den nye støvle er hovedattraktionen er vi faktisk så heldige at få en helt ny pakke - Game Data. adidas lancerer tre modeller: Copa Sense, Predator Edge og selvfølgelig den netop omtalte X Speedportal. Støvlerne kommer alle i en vibrant farve - og selvom du måske tit hører det, så vil disse faktisk få dig til at skille dig ud på banen.

X Speedportal

Den nye X Speedportal har ændret sig en smule fra forgængeren X Speedflow. Med målet om at tage alt det bedste fra Speedflow og gøre det endnu bedre, er den nye støvle alt hvad du kender fra adidas - bare bedre. Støvlen har nemlig fået tre store opdateringer: Speedframe, Stability System og Speedskin.

Speedframe

Det nye Speedframe er indhave af en carbonfiber sål, hvilket intet nyt er fra dens foregænger Speedflow - også alligevel. Den nye Carbitex plade er blevet opgraderet, så den nu har en større energireturnering og er endnu mere responsiv. Samtidig komme den med et nye design af knopper, skabt til at give knopperne mindre ''bid'' for hurtigere reaktion. Dog er adidas ikke gået på kompromis med 'grebet' og har derfor tilføjet to ekstra knopper., hvilket giver samme stabilitet på banen i en mere responsiv støvle.

Stability Frame

For stabilitet har adidas skabt StabilityWing og et hællås system, hvilket også har en carbon 'insert' for at give ekstra stabilitet - og låse foden og hålen helt tæt i støvlen. Det nye system giver en tætsiddende støvle, uden at sætte restriktioner for foden bevægelse. Dette gør X Speedportal til den mest stabile 'speed' støvle adidas nogensinde har skabt.

Speedskin

Skabt fra samme formel som x Speedflow er disse nye støvle utrolig ens. Dog er der modsætninger i grebet på støvlen, takket være de nye silikoner prikker på Speedportal. Dette gøre den bare en smule mere 'gribby' uden at blive for meget. Ikke for 'gribby', ikke for glat, men helt perfekt. Dette gør støvlen: Hurtigere i alle dimensioner.

Køb den nye adidas X Speedportal her!