Nike kvindernes EM 2022 | Se de nye trøjer her

30.05.2022

Skrevet af Christian

Med kun få måneder til kvindernes EM 2022 i England, begynder det vi så småt at varme op. Vi kan derfor præsentere seks nye trøjer - tre hjemmebane og tre udebane samt den officielle match-bold. En ting er sikker, Nike og Unisport er klar til EM i kvindefodbold!

Udforsk den fulde EM for kvinder 2022 kategori her!

Nike præsenterer her trøjer for tre hold til dette års EM - og de tre hold må alle formodes at kunne vinde turneringen. Med England, Frankrig og Holland alle med Nike's swoosh på brystet, ser chancerne for en EM-medalje på en Nike trøje næsten sikre ud. Og vi er heldige, for med et helt unikt logo på alle trøjerne vil spillere som Lucy Bronze og Lieke Martens tage banen med stil.

EM 2022 vil starte den 6. Juli når værtsnationen England tager imod Østrig på Old Trafford. Finalen bliver en gentagelse af sidste års Europæiske slutrunde, da den vil blive spillet på Wembley. For det fulde EM i kvindefodbold kampprogram har vi dig dækker her hos Unisport. Ligeledes hvis du har brug for at vide mere om grupperne, har vi en komplet guide klar til dig her. EM i kvindefodbold 2022 grupper.

England

Ved første øjekast er den nye England hjemmebanetrøje ikke særlig opsigtsvækkende, men denne trøje er virkelig unik. De tre løver, 'Three Lions', på hjertet er blevet swappet med tre løvinder - hvilket referer til at Englands kvindehold bliver kaldt 'Lionesses'. Men hvad der virkelig skiller hjemmebanetrøjen ud, er det iriserende logo og swoosh som for første gang nogesinde er at finde på en England landsholdstrøje. Det iøjnefaldende blå metallic skifter farve i lyset, hvilket vil give et unikt look når projektør rammer det. Mens det iriserende logo er hvad der får trøjen til at skille sig ud, er basen et underspilet geometrisk design - hvilket giver den perfekte kombination af class og splash. Som en prik over i'et, har trøjen sloganet ‘’Send Her Victorious’’ fra nationalsangen i nakken. Had eller elsk den, denne trøje er muligvis den mest orginale ved dette års slutrunde.

Den engelske udebanetrøje er dyb orange med en subtil triangulær grafik i nakkekraven - men kraven, ærmer og sidepaneler er holdt i en flot bordeaux. Det som skiller trøjen ud er igen det irisiderende. Denne gang er det dog kun 'Three Lionesses' logoet, men de har hold Nike swooshet i den bordeaux farve. Det famøse 'Lionesses' er denne gang i en guld og bordeaux kombination - hvilket må sige er et modigt valg, da det at spille i guld på trøjen forpligter. Tag et kig på de nye trøjer herunder!

Støt de engelske kvinder og shop England gear her!

Fortsættelse følger under billederne

Frankrig

Med et helt nyt design end hvad de i 2019 spillede VM i, er Frankrig og Nike klar med den nye hjemmebanetrøje. Mens 2019 trøjen var i en mørk marineblå, er den nye trøje i en vibrant kobalt blå, med et hvidt Nike- og 'FFF' logo. Med sit unikke design giver trøjen associationer til de tidligere Mexico trøjer i azteker design.

Frankrigs udebanetrøje er holdt i en lyserød med et 'FFF' og hane emblem i guld får denne trøje lige det ekstra pop. Nike swooshet er hold i en mørkeblå, hvilket giver en lille smule 'coolness' på en trøje som ellers larmer. Tag et kig på de vilde trøjer herunder.

Support Frankrigs kvinder her!

Forsættelse følger

Holland

Dette års This year's Holland hjemmebanetrøje vil dufte af historie og legendariske spillere. De forsvarende mestre vil træde på banen i deres ikonsike orange trøje - som vi alle kender og elsker. Ligesom England er KNVB løven blevet lavet til en løvinde, som her holdes i sort. Den afsluttende detalje på trøjen er den overlappende v-krave. Med sidste EM's bedste spiller, Lieke Martens, er denne trøje helt sikkert en favorit til at løfte trofæet på Wembley 31. Juli.

Inspireret af det hollandske flag er udebanetrøjen hold i et meget distinkt og unikt design. Med blå og røde retangler i et asymmetrisk design er denne trøje virkelig sin egen. Med et blåt swoosh og et red logo med orange løvinde, er denne trøje både unik og intressant, men stadig classy og cool.Se trøjerne herunder.

Køb dit Holland gear her!

Forsættes efter billederne

Officiel EM 2022 fodbold

Om det er EM eller VM, er vi ikke vant til at se en Nike bold blive brugt på banen, det ændrer sig ved denne slutrunde. Match-bolden er baseret på Nike Flight bolden som bruges i Premier League. Med sit unikke udseende er bolden både intressant og 'playful'. The intressante og forfriskende design vil helt sikker skabe overskrifter til denne slutrunde. Se den iøjenfaldende bold herunder.

Køb den officielle EM 2022 bold her!