Unisport søger CRM Marketing Praktikant

17.05.2022

Skrevet af Oscar

Er du vild med fodbold og marketing, og interesseret i at kombinere de to ting? Så er det dig vi søger til vores praktikprogram, allerede fra start august!

Vi leder efter en hårdtarbejdende og kreativ person, der er klar til at være en del af vores CRM Team som praktikant, der mere specifikt skal tage hånd om vores nyhedsbreve. I løbet af praktikopholdet vil du have muligheden for at lære så meget som muligt på området nyhedsbreve i e-mail marketing.
Du får i et tæt samarbejde med vores Campaign Specialist, mulighed for at få en stor læring og erfaring om nøgleelementerne for Unisports nyhedsbreve, og på samme tid gøre dem endnu bedre end de er i dag. Du vil komme ind på flere områder såsom: kampagneplanlægning, opsætning af nyhedsbreve, tætte relationer med Category managers, Country teams og grafikere, performance evalueringer, copywriting og meget mere. Vores overordnede mål med praktikforløbet er at, du får en god oplevelse i et ungt marketing team fyldt med læring, og at du får mulighed for at opsamle en masse erfaring, i et forløb der er fyldt med muligheder.

Hvem er vi?

Unisport er en af Europas førende online forhandlere af fodboldstøvler, fodboldtrøjer og andet udstyr, og på samme tid har vi en stor SoMe platform på tværs af flere kanaler, med flere end 5 millioner følgere. Unisport har siden 1995 serviceret glade og passionerede fodboldspillere og fans, og udover vores butikker i København, Stockholm, Paris, og Oslo, har vi også webshops i Sverige, Norge, Finland, Holland, Tyskland, Frankrig og Østrig og ikke mindst en .COM webshop til stor glæde for kunder fra resten af verdenen.

Dine ansvarsområder

I tæt samarbejde med vores Campaign Specialist, er det overordnede mål at du får en god oplevelse, lærer en masse der er relevant for din uddannelse, og får al den erfaring som du kan nå, og sidst men ikke mindst kan du på samme tid hjælpe med at optimere og vækste vores nyhedsbreve, samt at få et indgående kendskab til vores nyhedsbrevs kampagner.

Her kommer du mere specifikt til at arbejde med:

 • Kampagneplanlægning, herunder være i tæt samarbejde med vores Category managers, deltage i ugentlige møder vedr. kommende lanceringer og sørge for at konstant at have overblikket over planen for nyhedsbreve.
 • Indgå i tæt samarbejde med/og briefe grafikere hvad nyhedsbrevet skal indeholde og hvordan det skal se ud.
 • Opsætte nyhedsbreve i vores CRM platform, Bloomreach
 • Håndtere relationer og opgaver i et multikulturelt miljø med Country Teams vedr. tekster og oversættelser
 • Krav til dig og færdigheder

 • Du har en passion for marketing og mere specifikt e-mail marketing
 • Stærke skriftlige og verbale kommunikationsfærdigheder; flydende engelsk er et must
 • Du har gåpåmod, med en positiv attitude der også er ivrig efter at lære
 • Ansøgning

  Stillingen er en ulønnet praktikplads på fuld tid og du vil arbejde på vores hovedkontor på Bådehavnsgade 38 I København. Du ansøger om praktikpladsen ved at sende din motiverede ansøgning til osl@unisport.dk og i emnefelt skriver “CRM Praktik” Skulle du have nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores Campaign Specialist Oscar pr e-mail osl@unisport.dk eller tlf: +45 22 44 07 36