Manchester City hjemmebanetrøje 22/23 | Hylder kongen af klubben

19.05.2022

Skrevet af Christian

The Citizens hylder deres ikoniske hold fra 1967-1971. Holdet vandt samtlige hjemmelige turneringer og kronen på værket blev UEFA Pokalvindernes Turnering i 1970, da de slog Górnik Zabrze i finalen 2-1. Trøjen tager inspiration fra den legendariske lyseblå trøje som er synonym med klubikonet Colin Bell.

Manchester City hjemmebanetrøje

Manchester City viser deres respekt til klublegenden “Colin the King”, der gik bort i januar 2021. Den nye hjemmebanetrøje drager klar inspiration til den han, og resten af det succesrige Man City hold, bar i slut 60'erne. PUMA har defor skabt en oldschool trøje og stilren trøje til at hylde kongen af klubben.

Med et centraliseret våbenskjold, introduceret tilbage i 1971, skiller den nye Man City sig ud fra mængden med sin vintage vibe. På bagsiden af nakken er der trykt et lille skibsmotiv, hvilket repræsenterer Manchesters skibskanal. Det hele bliver bundet sammen med den bordeauxrøde farve i kraven og på ærmemanchetterne - hvilket hyldest, da det var farven som Man City tilbage i 60'erne havde på sokkerne.

.

På indersiden af kraven hyldes Kongen - Colin Bell. Den legendariske midbanespiller fik i 2004 opkaldt en tribuen på Emirates Stadium efter sig, Inside the collar Man City are paying tribute to the King - Colin Bell. In 2004 the Etihad Stadium named a stand after the legendary midfielder, så det er sikkert at sige, at dette er et sandt klubikon. Og hvem ved, måske er Kongen den sidste brik der mangler i Pep Guardiolas jagt efter et UEFA Champions League trofæ.

Køb den nye Manchester City hjemmebanetrøje før alle andre - klik her!