Unisport søger Product Management Specialist

09.05.2022

Skrevet af Martin

Unisport leder efter den næste store stjerne til vores Product Management Team. En som vil være med til at udvikle Unisport, og som har lyst til at arbejde i Nordens største online fodboldshop med fokus på produkter.

Unisport blev stiftet i 1995, og siden 2002 har vi i Unisport, med stor succes, solgt fodboldprodukter online til hele verden. I dag har vi lokale webshops i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Holland, Tyskland, Frankrig, Østrig samt et internationalt .com-site. Du bliver en del af en ung og dynamisk virksomhed med over 150 ansatte, og med gode muligheder for, at præge din egen karriere.

Som Product Management Specialist kommer du til at arbejde fokuseret og målrettet, side om side med dygtige, entusiastiske kolleger på en arbejdsplads med en uformel tone og en afslappet atmosfære.

Din dagligdag vil kredse sig om kommercielle aktiviteter i form af produktlanceringer herunder klargøring af disse i vores eget CMS. Det er vigtigt med gode blæksprutte-evner, da du vil have en stor berøringsflade både med andre afdelinger som vores SoMe Team, Warehouse, Marketing, Graphics og Category Managers.
Dette indbefatter bl.a. koordinering af lanceringer i vores kommercielle kalender i samarbejde med brands som Nike, adidas og PUMA, håndtering af masterdata og generelt kvalitetssikring af vores produkter online.

I klargøringen af produkter vil du være med fra a-z i form af oprettelse til de tilbydes på vores site. Her vil du lære om prissætning på forskellige markeder, produktbeskrivelser, navigation og kategorier samt attributes og optagning af produkter.

Vi forestiller os at du har de grundlæggende excel-evner på plads, og har interesse for e-handel, det at arbejde i CMS og måske endda Power BI.

Stillingen:
Det er en fuldtidsstilling på 37,5 timer, hvor din arbejdstid hovedsageligt er i tidsrummet 09-17.00 på vores hovedkontor på Bådehavnsgade 38, København.

Din arbejdsopgaver vil bl.a. bestå i:

 • - Behandle produkter i vores CMS
 • - Planlægning og eksekvering produktlanceringer i samarbejde med brands som Nike, adidas og PUMA
 • - Diverse salgsfremmende tiltag på produktniveau i form af promotions
 • - Koordinere leveringer i samarbejde med vores lager og leverandører

Vi forventer, at du:

 • - Har kendskab til fodboldverdenen, dens produkter og dynamikker
 • - Kan tage initiativ og være ansvarsbevidst
 • - Har et teknisk kendskab til det at arbejde i excel og CMS
 • - Er fejlfri i skriftlig og mundtlig dansk og kan formulere dig godt
 • - Mundtligt og skriftligt kan formulere dig præcist på engelsk, da vores virksomhedssprog er internationalt
 • - Være sulten efter at lære og er fyldt med gåpåmod
 • Ansøgning og andre oplysninger
  Lyder stillingen interessant, så send straks en motiveret ansøgning og cv til job@unisport.dk og mærk mailen 'Ansøgning - Product Management Specialist”.
  Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at skrive det i din henvendelse, og Sebastian Strøm Karstensen, Manager of Product Management, vil kontakte dig.

  Arbejdssted: Bådehavnsgade 38, 2450 København SV.
  Tiltrædelse: Hurtigst muligt.

  Vi gennemgår løbende ansøgningerne og indkalder løbende til samtaler, så send gerne allerede din ansøgning i dag.