Ny OB hjemmebanetrøje 22/23 | Unisport udvider samarbejde med ‘De Stribede’

28.04.2022

Skrevet af Sandra

Vi udvider nu vores partnerskab med OB og bliver klubbens første ærmesponsor nogensinde. Dette kan ses på deres nye hjemmebanetrøje som lancerer i dag! Læs mere omkring samarbejdet og den nye trøje her!

Køb Odense Boldklub hjemmebanetrøje 2022/23 eksklusivt hos Unisport

Odense Boldklub hjemmebanetrøje 2022/23

Den nye Odense Boldklub hjemmebanetrøje er landet og vi er ellevilde med den! Som nævnt ovenfor, så er vi officielt blevet klubbens første ærmesponsor - hvilket vi er meget stolte over. Udover dette så er trøjen design også noget helt anderledes end hvad det plejer - der er nemlig blevet tilføjet en del striber i forhold til trøjerne fra de tidligere sæsoner. Og ikke nok med det, så ser vi for første gang også striberne fortsætte helt om på ryggen. Udover dette ses der også nogle fede detaljer i nakken af trøjen hvor der blandt andet står ’Sammen for klubben. For byen. For altid.’ Dette bliver bakket op af en grafik med diverse ting der beskriver klubben og byen. Blandt andet - OBs logo, byskiltet, deres gamle hjemmebanetrøje og selvfølgelig ‘1887’. Men vi er nok aller vildest med den fedeste detalje på hele trøje - Unisport logoet på venstre ærme.

Du kan se trøjen i aktion på søndag når OB tager imod AGF til en ægte provinsklassiker og endnu vigtigere torsdag den 5. maj hvor OB i reuropgøret mod SønderjyskE kan sikre sig finalepladsen i Sydbank Pokalen!

OB er en af Danmarks største fodboldklubber, især når vi kigger på historie og de mange loyale fans. De er fodboldnørder ligesom os og derfor passer dette udvidet samarbejde rigtig godt - som Mikkel Sass, Head of Team Sales, Unisport siger;

“Vi har haft et rigtig godt partnerskab med OB, hvor vi spiller hinanden gode. Vi er fodboldnørder på hver vores måde, og vi deler kærligheden til fodbold, og sammen repræsenterer vi både klubfølelse, kendskab til fans og kommerciel indsigt i den moderne fodboldverden. Sammen kan vi få fodbolddrømme til at gå i opfyldelse.”

Eksklusivt hos Unisport - KLIK HER!