Vi søger en fodboldpassioneret deltidsmedarbejder til kundecenteret

22.11.2022

Skrevet af Kevin

Vi søger lige nu en ny teamspiller til vores webshop. En person som vil være med til at udvikle Unisport mod nye mål, elsker fodbold og har lyst til at arbejde i Nordens største online fodboldbutik. Vores vision er at inspirere og gå i dialog med football obsessed teens, og levere en integreret online og offline shopping oplevelse. Premium i alle berøringsflader.

Unisport blev stiftet i 1995, og siden 2002 har vi med stor succes, solgt fodboldprodukter online til hele Danmark. I dag har vi lanceret lokale webshops i Norge, Sverige, Finland, Holland og servicerer resten af verden med et internationalt site. Du bliver en del af et ungt dynamisk firma med over 100 ansatte, hvor du får mulighed for at præge din egen dagligdag. Du kommer til at arbejde seriøst side om side med dygtige og entusiastiske kolleger på en arbejdsplads med en uformel omgangstone og en afslappet atmosfære.

Jobbeskrivelse:
Du kommer til at arbejde fokuseret og seriøst side om side med dygtige, entusiastiske kolleger på en arbejdsplads med en uformel omgangstone og en afslappet atmosfære. Du elsker fodbold, spiller fodbold og ved alt om det udstyr du har i din taske. Derudover skal du kunne formulere dig glimrende på skrift, da du har kontakt til vore kunder, hvorfor der en skriftlig test til en eventuel samtale. 

Stillingen:
Der er tale om en deltidsstilling på ca 10 timer om ugen, men med mulighed for op til 37 timer om ugen i ferieperioder og i travle perioder.

 
Dine vigtigste arbejdsopgaver bliver at servicere vores kunder pr. telefon, mail og via vores online chatsupport. Samtidig vil du kunne få andre ad hoc opgaver i afdelingen.

Vi forventer at du:
- Er super fodboldinteresseret
- Har et solidt kendskab til fodboldudstyr
- Har et højt serviceniveau
- Er mødestabil
- Er seriøs, ansvars- og målbevidst
- Er fejlfri i skriftlig og mundtlig dansk og kan formulere dig godt
- Har stærk erfaring i brugen af PC
- Straffeattesten skal medbringes til samtalen

Ansøgning og andre oplysninger:
Lyder stillingen interessant, så send straks din motiverede ansøgning og cv straks til job@unisport.dk og mærk mailen "Ansøgning – Medarbejder kundecenter - Deltid".

Skriv hvem du er, hvad du kan og hvorfor du er den bedste til at servicere vores mange dejlige kunder. Din ansøgning skal emme af, hvorfor du skal inviteres til jobsamtale hos os. Så hvad venter du på? Send din ansøgning med det samme.

Arbejdssted:
Bådehavnsgade 38, 2450 København SV.

Tiltrædelse:
Hurtigst muligt. Ansøgninger besvares løbende.