Member Week | Unlock dine eksklusive tilbud

08.04.2022

Skrevet af Frederikke

Kun i en begrænset periode får Unisport FC medlemmer adgang til eksklusive tilbud på en bred vifte af fodboldprodukter til både mænd, kvinder og børn. Tilbuddene er kun tilgængelig for Unisport FC-medlemmer!

Som medlem af Unisport FC får du eksklusivt adgang til unikke fodboldoplevelser, spritnye produkter og tilbud.

Unisport FC-medlemmer sparer mere og vi har samlet et par stærke eksklusive tilbud til vores trofaste Unisport FC-medlemmer denne uge. Hvis du ikke er medlem, kan du tilmelde dig Unisport FC gratis og få adgang til særlige tilbud og opleve alle glæderne ved Unisport FC.

Bliv en del af vores online fodboldklub og få adgang til en uge fuld af eksklusive tilbud og nye fantastiske lanceringer fra Nike, PUMA og adidas. Opret en konto i dag for at få adgang til inspiration og eksklusive tilbud. Member Week er kun for medlemmer af Unisport FC.

Eksklusive tilbud

Se dine eksklusive tilbud

Unisport FC

Log ind på din FC-konto

Hvad er Unisport FC?

Unisport FC er for alle os, der elsker fodbold. Fodbold er mere end bare et spil, det er en livsstil. Vi kalder det #Unisportlife. Du kan læse mere on Unisport FC på vores FAQ side.

Bliv en del af Unisport FC og få:

Hvis du ikke er medlem af Unisport FC endnu, kan du registrere dig online - det er helt gratis. Lav din egen Unisport FC konto og få en masse unikke fordele, som f.eks. tidlig adgang til eksklusive produkter, oplevelser og nyheder fra Unisport.- Online profil
- Gratis støvleprint
- Gratis støvlepose, når du køber fodboldstøvler
- Adgang til eksklusive medlemsprodukter
- Gem dine favorit produkter
- Modtag vores bedste tilbud, rabatter og nyheder
- Track dine ordre nemt
- Se din ordre historik
- Download faktura som PDF
- Hurtigere checkout uden at indtaste adresse information


Opret en gratis profil og få adgang til Unisport FC

Bliv medlem af Unisport FC