PUMA Instinct Pack | Ny Future Z 1.3

17.03.2022

Skrevet af Sandra

Dødelig smidighed møder ødelæggende tempo. Find dine indre instinkter og vær forberedt på den splinternye PUMA Future Z med avancerede teknologier, der lader dig jage mål eller tage imod dit bytte med al selvtillid som en stor sulten PUMA!

Taking your game to new wild levels. PLAY WILD

PUMA Future Z 1.3 Instinct

Den nye Future Z 1.3 fra PUMA er en ny generation af støvlen. Denne her er helt sikkert en støvle, der vil vise sig frem på banen med sin farverige orange farve! Støvlerne går fra sort til orange, og PUMA logoet er sølv.

Som nævnt er denne støvle en ny generation af Future Z støvlen, så nu hedder den1.3 i stedet for 1.2. Men hvad er nyt om omkring? Der er mange ting, men lad os snakke nærmere om det, når du har savlet lidt mere over støvlen nedenfor.

Fortsættes nedenfor

Techs

Med hensyn til teknologier, holder PUMA sig til den gennemprøvede formel: en strikket overdel med FUZIONFIT+ kompressionsbånd for ultimativ pasform og lockdown, så du kan spille med eller uden snørebånd. Den nydesignede grebtekstur på overdelen kaldes Advanced Creator Zones Elite, der hjælper med berøring og boldkontrol ved høj hastighed. Selvom der er nogle nye opgraderinger på støvlen, ønskede PUMA at beholde de gode ting, såsom Dynamic Motion System på ydersålen, som er designet til optimal trækkraft. Det superlette PEBA-værktøjssystem med sin iøjnefaldende Z-formede sål reducerer vægten og giver en solid base til at generere ødelæggende accelerationer, bevægelser og færdigheder uanset retninger. Både spillere og forbrugere har hjulpet PUMA med at udvikle støvlens teknologier for at forbedre spillerens evne til at præstere bedre. FUZIONFIT+ og letvægts Nano Grip indersål minimerer fodglidning inde i støvlen, så du kan opretholde kraftoverførsel til eksplosive bevægelser i flere retninger.

Er du klar til at tage dit spil til det næste vilde niveau? Der kender vi nogen, der helt sikkert er! Støvlerne vil blive båret på banen af blandt andre, Ingrid Engen og Neymar.

Få selvtilliden som en vild Puma og køb den nye Future Z 1.3 Instinct hos Unisport lige her!