Mercurial Dream Speed 5 | Nike lancerer den nye MDS5

14.02.2022

Skrevet af Sandra

Det er tid til en helt ny Mercurial Dream Speed støvle - noget som vi alle har ventet på. Men bare rolig, ventetiden er forbi, og det er overhovedet ikke skuffende! Lad os tage et kig på det nye medlem af MDS-familien!

PRESALE HOS UNISPORT - KLIK HER!

Femte kapitel i Mercurial Dream Speed serien under Power of Positive. Nike har endnu engang leveret, hvad vi vil kalde et mesterværk - og vi ved, at det helt sikkert er en støvle, som vi SKAL have i vores arkiv. Vi er store fans af Mercurial Dream Speed serien.

Nike Mercurial Dream Speed 5

Den nye Mercurial Dream Speed fra Nike er den femte tilføjelse til MDS-familien. De nydesignede Mercurials kommer virkelig til live i denne MDS5-version, hvor alle de tekniske detaljer kommer til live. Når man ser på designet af støvlerne, har den elementer af det nye visuelle look til 2022 Mercurial, der så sit lys med lanceringen af Blueprint, hvilket gav Mercurial-siloen et helt nyt design. Men nok om det, lad os tage et kig på MDS5.

Mercurial Dream Speed 5 har et meget friskt og positivt udtryk - den kombinerer en lysegrøn base med lilla, turkis og mørk navy. Lige i tide til, at foråret kommer. Støvlen bliver naturligvis båret på banen af nogle af de største stjerner – som f.eks Kylian Mbappé og Cristiano Ronaldo. Når man snakker om Ronaldo, så vil støvlen faktisk ikke være det eneste, der lanceres - en hel CR7 tøjskollektion, der matcher den nye MDS5, lancerer også. Tag et kig på den crazy støvle herunder, og så tager vi et kig på det matchende tøj nedenunder!

Fortsættes nedenfor

CR7 “Positive vs Negative

Som nævnt ovenfor, er den nye Mercurial Dream Speed 5 ikke det eneste, der lanceres i dag. Vi får også en matchende tøjkollektion fra CR7. Samlingen indeholder nogle forskellige ting. Der vil være t-shirts, en hættetrøje, bukser, shorts, en taske, en fodbold og benskinner. Så hvis du er kæmpe fan af Ronaldo eller kender nogen, der er det, er dette helt sikkert noget du ikke vil gå glip af, ligesom MDS5 støvlen.

Men hvordan ser tøjet ud? Det skal vi fortælle dig med det samme. Kollektionen er en kombination af gradientfarver, hvor farverne skifter fra lysegrøn til turkis og derefter til lilla. T-shirtsene har et helt specielt look, med en hvid base og ‘CR7’ logoet i et bølget flow design, der skaber et 3D look. Den kommer i hvid/sort og hvid/farver. Når du kigger på bukserne, vil du se en sjov og positiv detalje på indersiden af taljebåndet. Den skifter mellem farverne lilla og turkis.

Køb den nye Mercurial Dream Speed på PRESALE her!