Rejs dig fra mørket | adidas Predator Geometric

11.02.2022

Skrevet af Sandra

Den nye Predator Edge fra adidas har taget os alle med storm med sit helt nye udseende og teknologier! Den nye Geometric Predator er noget særligt og vil helt sikkert give dig energien til at fremvise dine kreative edges på banen. Læs mere her.

Indtil videre har vi set to colourways af det nye Predator Edge siden lanceringen i januar. Først så vi Sapphire Edge i blå og rød og så Edge of Darkness hvilket er en sort colourway. Men nu er det tid til at pifte tingene op, og dette er måske den mest farverige støvle nogensinde! Sig 'hej' til Geometric.

adidas Predator Edge Geometric

Den nye Predator Edge Geometric er en Limited Edition støvle og den er noget helt specielt. Predator Geometric understøtter designet og ideen om det helt nye Predator Egde, da geometrien har været en central del af udviklingen af den nye silo. Støvlerne vil ikke kun vende hoveder, men de vil også skille sig ud i enhver fodboldstøvle samling. Predator Geometric har facetslebende detaljer, skarpe kantede former og levende grafik, der repræsenterer din urokkelige kreativitet på banen, mens du skaber en vej til succes.

Den er så farverig, så den består faktisk af 5 forskellige farver! Blå, rød, gul, hvid og sort. Hvis det ikke er farverigt, ved vi ikke, hvad det er. Tag et kig på den mind blowing støvle nedenfor, og så tager vi et kig på teknikkerne nedenfor!

Fortsættes nedenfor

Tekniske detaljer

Den nye Predator Edge har en Primeknit-overdel med innovativ og revolutionerende Zone Skin, der med strategisk placerede zoner af gummi, giver ultimativ kontrol og forbedret greb. Forfod med indbygget Powerfacet-teknologi, som fordeler vægten mod forsiden af støvlen og optimerer kraftoverførslen. når du rammer bolden. Kraven er en premium todelt Facetfit krave fra Primeknit, som er med til at give en fantastisk pasform og optimal lockdown. Den avancerede og nyudviklede facetramme med delt værktøj leverer stabilitet, acceleration, dynamisk trækkraft og rotation selv ved høje hastigheder.

Støvlerne vil blive båret af spillere, såsom Toni Duggan, Ellen White og David Alaba, og vi kan ikke vente med at se støvlerne i aktion. Kan du?

Køb Limited Edition Predator Edge Geometric hos Unisport lige her!