Blueprint | Nyt design til Nike Mercurial

17.01.2022

Skrevet af Sandra

Det er et nyt år, og det betyder nye støvler eller i hvert fald en ny colourway. Men dette er ikke kun en ny colourway fra Nike, det er et nyt helt nyt design til Mercurial Siloen. Lad os tage et kig på det!

KØB DEN HER PÅ PRESALE

En ting, vi ved med sikkerhed, er at Nike altid giver os noget nyt at savle over – specielt når det kommer til fodboldstøvler! Og denne 'Blueprint' colourway er ikke nogen undtagelse.

Mercurial Blueprint

Den nye Mercurial Blueprint har et friskt nyt look i blå, orange og navy. Men de nye farver er ikke det eneste interessante ved disse støvler. Du spørger måske; hvad er så specielt ved den? Altså, den har fået et helt nyt udseende. Den mest iøjnefaldende detalje er nok cirklerne på siderne. Der er to store halvcirkler med Swoosh-logoet og to mindre cirkler med Mercurial logoet. Hvis du kigger nærmere på Swoosh-logoerne, vil du se, at det er lavet i en 3D, lagt oven på hinanden

Navnet ‘Blueprint’ passer perfekt til disse nye Mercurials, hvilke kommer i både Superfly og Vapor. Du tror måske også, at der med dette nye design vil være nogle nye teknologier. Men nej, det er stadig den samme Superfly 8 og Vapor 14, som udkom sidste år – den har bare lige fået et nyt opgraderet look. Og hvem elsker ikke dette nye look? Det gør vi i hvert fald!

Se de fantastiske støvler nedenfor!

Få Blueprint støvlerne hos Unisport før nogen andre lige her! Tøv ikke!