adidas Edge of Darkness | 2022 sparkes i gang med smukke sorte støvler

04.01.2022

Skrevet af Sandra

adidas lancerer nye colourways til X Speedflow og Copa Sense. De er lavet i en almægtig sort med subtile detaljer i rød, hvid og blå. Lær dem at kende ved at blive ved med at læse.

Vi er kun et par dage inde i 2022, og vi bliver allerede forkælet med nye fodboldstøvler fra adidas. Det tyske mærke elsker at lancere nye sorte pakker. Sidste år kom adi med Superstealth og Escapelight. Og nu er det tid til nye flotte sorte støvler. Sig 'hej' til Edge of Darkness.

adidas Edge of Darkness

adidas Edge of Darkness er for dem, der er klar til at erobre 2022, men uden unødvendigt søgelys og opmærksomhed. Støvlerne er overordnet sorte, hvilket giver et luksuriøst udtryk. Men de er ikke helt sorte. Du kan stadig finde detaljer i blå, rød og hvid på støvlerne til Edge of Darkness. Nu når vi taler om støvlerne, så lad os dykke ned i de to siloer, som er en del af Edge of Darkness pakken: adidas Copa Sense og X Speedflow.

Fortsættes nedenfor

adidas Copa Sense

adidas Copa Sense er lavet til de spillere, der vil kontrollere bolden, og til dem, der har den ekstra finesse og teknik på bolden. Vi taler om spillere som Paulo Dybala, Pedri og Thiago Alcantara og João Félix. Uanset hvilken type spiller du finder dig selv som, er adidas Copa Sense Edge of Darkness perfekt til dig.

Like mentioned above Edge of Darkness is colouring Copa Sense in a classy black colourway with details of white, red and blue. These little color details are found on the heel of the boot, where wavy lines of the three colours occur. And as a little something extra, you are able to find two blue studs on the soleplate.

Vælger du adidas Copa Sense Edge of Darkness, får du en støvle, som giver uovertruffen komfort. Oven i købet finder du de innovative Sense og Touchpods samt cirkulære og halvcirkelformede knapper. Hver eneste lille detalje er lavet, så du kan tage dit game til det næste niveau og give slip på dine sanser.

Shop adidas Copa Sense Edge of Darkness here

Fortsættes nedenfor

adidas X Speedflow

Leder du efter fart? Så skal du vælge adidas X Speedflow Edge of Darkness. Spillere som Salah, Benzema og Messi har adidas X Speedflow som deres foretrukne fodboldstøvle. Behøver vi at sige mere?

Nu ankommer adidas X Speedflow i en underspillet, men ekstremt hurtig colourway som en del af Edge of Darkness pakken. Overdelen er overordnet sort som nævnt ovenfor. Men de små detaljer i rød, sort og hvid er at finde rundt om de tre striber på siden, samt i adidas logoet på overdelen. Og du finder faktisk en sort og hvid sål under støvlen. For at være ærlig - vi er ret vilde med denne X Speedflow.

Hvis du overvejer at anskaffe dig et par adidas X Speedflow Edge of Darkness, så er her lidt ekstra info, som måske kan overbevise dig endnu mere. adidas X Speedflow er lavet i en letvægtskonstruktion og er udstyret med en ultralet og fleksibel overdel. Og hælen er lavet i en 3D-støbt struktur, som giver dig en stabil pasform. Sidst men ikke mindst har den et optimeret knopsystem, som er perfekt til at accelerere hurtigt og slå din modstander.

Shop adidas X Speedflow Edge of Darkness her

adidas skyder 2022 i gang med et stort brag. Splinternye farvevarianter, og vi er kun et par dage inde i 2022. Vi kan ikke vente med at se, hvad de ellers har i vente til 2022. Det vil kun tiden vise…

Udforsk hele udvalget af adidas Edge of Darkness her