Nike tager dig 50 år tilbage i tiden med nyt remake

06.12.2021

Skrevet af William

Det er altid fedt at gå tilbage i historien og kigge på ikoniske produkter. Og Nikes seneste lancering er en perfekt måde at huske en ikonisk fodboldstøvle!

Nike har lavet nogle fantastiske lanceringer gennem årene. Fodboldstøvler, der har revolutioneret den måde, vi kigger på teknologi og design. Vi kunne f.eks. nævne Mercurial, Hypervenom eller Phantom Vision inden for de seneste år. Alle har fået os til at gispe efter vejret og åbnet vores øjne for nye måder at lave støvler på til de bedste fodboldspillere i verden.

Men alt dette startede faktisk for 50 år siden, da Nike begyndte deres fodboldrejse. De lancerede deres første fodboldstøvle i 1971. Den var meget simpelt kaldet "The Nike". Den kostede $16.95 dengang. Desværre var den ikke særligt holdbar i koldt og/eller vådt vejr og Nike valgte kort efter at fjerne støvlen fra hylderne. Men det var en 'first mover' for dem og er stadig et stort ikon i støvleverden. Og nu er den kommet tilbage. Det er en 'så tæt på originalen som muligt'-remake.

 

Det er lavet med en helt sort læderoverdel med alle de originale detaljer. Et stort, hvide Nike-swoosh på siden, hvide snørebånd og et cool retrologo på tungen, der hylder den første version, der blev produceret i Mexico oprindeligt. Sålen er også lavet i helt hvid - så retrolooket er spot on!

Denne remake kommer i et meget begrænset antal. Kun 1971 par i hele verden. Det er lavet til samlerne derude og kommer kun i størrelse US9. Så den er ikke lavet til at blive spillet med, men til hylderne. Så kan du vise din fantastisk og ikoniske samling frem for alle, du kender. Det er altså muligt at få en del af historien fra Nike. Støvlen kommer også med en meget speciel kasse, der har et slidt look. Et fedt ekstra touch fra Nike til at hylde historien.

Hvis du kan lide hvad du ser eller bare MÅ eje disse, så er det din heldige dag. For selvfølgelig kan du købe dem hos Unisport. Men du skal være hurtig - der er kun et begrænset antal, som nævnt før.

 

Køb ‘The Nike 1971’ hos Unisport lige her!