adidas. Legends. Legendarisk.

03.12.2021

Skrevet af William

adidas er tilbage med endnu et remake. Ikonisk og legendarisk - det er sikkert at sige, at de rammer rent med nostalgien hos støvlenørderne!

adidas er nogle af de bedste til at bringe nostalgi ind i verden af fodboldstøvler. Vi er i den sidste måned af 2021 og vi kan se tilbage på nogle fantastiske remakes allerede. Det startede med Predator Accelerator og Copa Mundial, der blev vækket til live med Eternal Class. Og så lancerede de den ekstremt hypede og populære Messi El Retorno. Og det var stadig ikke nok for adidas. Så i september lavede de to remakes for at fejre, at Champions League var startet igen. Et remake af den ikoniske F50 adizero Prime og den legendariske Predator Pulse. Begge lavet i samme farvetema som Champions League.

Og nu hvor vi taler om 'legendarisk' - så er det tid til endnu en nostalgisk lancering. Denne gang er det tid til Legends-støvlerne. Giv et varmt 'velkomment tilbage' til Predator Pulse og AdiPure. Se billederne her og så taler vi om støvlerne bagefter.

Fortsætter efter billederne

adidas Predator Pulse

Lad os starte med Predator Pulse. Ofte en glemt Predator-model. Men de var ret populære og hypede, da de lancerede i 2003 op til EM 2004. De blev båret af spillere som Beckham, Zidane og Gerrard. Det er anden gang, adidas laver et remake af denne model. Overdel er 1:1 af den originale. Det har en forfod i læder med de klassiske Predator-gummielementer - seks for at være helt præcis. Den originale Predator Pulse var udstyret med PowerPulse-element i sålen, der var en lille vægt, der skulle give dig endnu mere kraft, når du skulle sparke til bolden. Men det er der ikke på denne model. Det er den samme ydersål, som vi ser på Predator Freak i dag. Så der er et godt miks mellem nostalgi og moderne teknologi i disse støvler.

Farverne er sort, hvid og guld! Det lyder da nærmest helt perfekt?!

   

adidas AdiPure

Dette er en remake af de første AdiPure, som adidas lancerede tilbage i 2007. De blev båret af Kaká, da de lancerede. Kvalitetsstøvler til en kvalitetsspiller. Lavet med en læderoverdel sammen med de bedste teknologier på daværende tidspunkt. Den var let, komfortabel og mange valgte at spille i AdiPure efterfølgende. Faktisk spiller Toni Kroos stadig i AdiPure selvom modellen udgik i 2015. Sålen er den samme, som vi har set på Nemeziz før.

Ligesom Predator Pulse, er AdiPure lavet i sort, hvid og guld.

adidas Legends-støvlerne bliver som udgangspunkt ikke brugt af nogle nuværende professionelle spillere. Men de vil blive brugt i FIFA 22, hvor legenderne Zidane, Gerrard, Beckham og Kaká har dem på fødderne. Og du kan også vælge dem til andre spillere!

Hvis du gerne vil ligne legenderne, så kan du købe selvfølgelig finde Legends-støvlerne hos Unisport.

 

Køb adidas Legends lige her!