Klar til de små baner? Nike-ikon gør comeback!

03.12.2021

Skrevet af William

Bliv klar til indendørssæsonen og streetfodbold med den fede Streetgato i en ny og opdateret version!

Det er vigtigt at have det bedste udstyr, når du skal vise dine bedste tricks. Og nu har du chancen for at kombinere cool design og teknologi, når du skal lave tunnel på din modstander. Nike er  tilbage med nye sko, der kan bruge til både  indendørs fodbold og streetfodbold. Og vi siger 'velkommen tilbage' til en moderne klassiker fra 2011.

Vi taler om Nike Streetgato, der har fået en opdatering for at være klar til 2021. Som navnet afslører, så er det lavet til streetfodbold, men den kan også bruges til det hurtige spil indendørs. Farverne er vilde og de appellerer til både fodboldfans og folk, der elsker at spille 5-mod-5.

 

Overdel er lavet af ruskind, der giver dig optimal komfort. Samtidigt giver det et godt greb på bolden, når du skal vise dine modstandere, hvem der bestemmer. Ydersålen har fået nyt design. Den er mere "grippy". Dette giver dig et perfekt greb i underlaget, så du kan fokusere på dine hurtige driblinger og skarpe vendinger.

  

Nike Streetgato er tilgængelig hos Unisport i to farvevarianter - en version med en sort overdel og hvid ydersål, der har et fed detalje i det store, grå Swoosh-logo på siden. Den anden version er lidt mere farverig. Den har en hvid overdel med sorte og blå detaljer som f.eks. Swoosh-logoet. Snørebåndene er mintgrønne. Den lækre detalje kan findes på ydersålen, der er lavet i en klassisk rågummi-farve, der er fyldt med små farverige korn indeni. Et fedt touch til en fed sko!

Du kan købe Nike Streetgato hos Unisport lige her