Køb dine julegaver nu og byt dem helt frem til og med den 31. januar

01.10.2021

Skrevet af William

Nu har du muligheden for at klare årets julegavekøb tidligt. Vi tilbyder nemlig forlænget bytteret på alle julegaver. Så hvad venter du på?

Julen nærmer sig og det samme gør indkøbene af årets julegaver. Det er ikke altid lige let at finde den rigtige størrelse, farve eller model, men vi har nu gjort det lettere, hvis julegaven ikke skulle falde i modtagerens smag. Vi har nemlig forlænget vores normale byttefrist på 30 dage, så du nu i stedet kan bytte dine julegaver helt frem til og med d. 31. januar 2022. Dette betyder at du enkelt og nemt kan sende produkter bestilt fra d. 1. oktober 2021 og frem til juleaften tilbage indtil 31. januar 2022 og få et tilgodebevis eller pengene refunderet , såfremt der ikke er bestilt med tryk og de ikke er taget i brug.

Vi har endda gjort det endnu lettere at returnere julegaverne i år. Vi vedlægger nemlig et returlabel i pakken på alle bestillinger, som du kan bruge til at sende varer retur med. Dette label koster kun 29,- kr. at benytte, som vi fratrækker fra det beløb vi refunderer til dig. Det eneste du skal gøre er at klistre det ovenpå pakken, indlevere det hos det korrekte fragtfirma og få en kvittering for indleveringen. Kan det blive nemmere?

Har du brug for inspiration til julegaven? Så tjek vores mest populære produkter ud lige her!