Den nye Liverpool 3. trøje er landet hos Unisport

21.09.2021

Skrevet af Sandra

En trøje inspireret af kultur og et ikonisk standepunkt. Et klassisk look til Liverpool med gule og røde farver. Lær mere om den nye 3. trøje i dag!

Nike og Liverpool har allerede lanceret deres hjemme- og udebanetrøjer i løbet af sommeren. Liverpool trøjerne bliver altid mødt med store forventninger. Og både hjemme- og udebanetrøjen har allerede været ekstremt populære. Nu er det tid for os at møde 3. trøjen.

Trøjen er gul med nogle fine detaljer. På kraven ser vi et ternet mønster med røde firkanter. Det samme mønster er vist på ærmerne. Nike logoet er det klassiske Future-design. Og Liverpool- og sponsorlogoet er også lavet i rødt.

esignet henter inspiration fra The Kop - måske det mest ikoniske stand i fodbold. Det er blevet stemmen til Liverpool Football Club. Det kreative fællesskab, der i flere generationer har skabt bannere, flag, fanzines & chants, der har dannet et kulturelt gobelin, som denne skjorte vil fejre. For at sikre ægte ægthed har Nike og Liverpool indgået et partnerskab med 'Spion Kop', en organisation af Liverpools fans og vogtere af Kop og den kultur, den er kommet til at repræsentere.

Det er de mennesker, der laver bannerne og synger de sange, der skaber stemningen så synonymt med Anfield. De har et godt øje til historie og tradition, men forstår, at det er deres ansvar at bygge fremtiden for fankultur for Liverpool FC. Guidet af deres indsigt, er denne trøje inspireret af den kultur og bringer den til live gennem design og farver. En farve, som Liverpool har brugt mange gange før på udebane og 3. trøjer!

Hvis du kan lide trøjen eller vil tjekke den ud, så er du kommet til det rigtige sted.

Du kan finde Liverpools 3. trøje 2021/22 her!