adidas Athletics lanceret | Lær mere om Z.N.E.

08.09.2016

Skrevet af Mathias

Den 30. august introducerede adidas verden for deres seneste kollektion, ved et storslået event i New York. Vi tager nu et nærmere kig på adidas Athletics’ centerpiece; adidas Z.N.E. hoodie.

adidas Athletics bevæger sig steder hen, hvor ingen andre brands før har identificeret et behov og giver et helt anderledes perspektiv på innovation i sportens verden. Pre & post match gear bliver aldrig det samme, efter adidas præsenterede denne serie, som fokuserer på de 24 timer inden og efter din performance. adidas Z.N.E. hoodie er konstrueret for at du kan holde hovedet fokuseret på kampen og holde alle distraktioner ude.

Alle features og design-træk på den nye hoodie er helt vildt gennemtænkt, og kombinerer 3 nøglepunkter, som skal løfte dit spil. De 3 aspekter, som adidas peger på er: reduceret lyd-distraktioner, at undgå visuelle gener og sidst men bestemt ikke mindst et behageligt fit. Lyder simpelt nok, men hvis man vil gøre det ordentligt, så er processen bag langt fra let. Tilsammen udgør de Z.N.E. hættetrøjen, som står for “Zero Negative Energy.”

Hvis du allerede er overbevist, så finder du vores udvalg af adidas Athletics gear her.

Fortsættes nedenunder.

Hætten på adidas Z.N.E. tager sig af de 2 første nøgleområder, og blokerer både akustiske og visuelle distraktioner med den specielle 2-lags konstruktion. Den bløde hætte omslutter hovedet, så du kan bøje hovedet forover og begynde at finde dit fokus inden en kamp. Selvom den holder lyd ude, så har hætten stadig plads nok til man kan have et stort sæt høretelefoner på, hvilket er en anden måde de bedste atleter gør sig skarpere inden deres performance.

Da adidas skulle vælge et fit til den nye hoodie, så var der én bestemt konstruktion, som altid har været ubestridt den mest populære hos topatleter og det er V-tapered fit. Den føles atletisk og giver dig et rigtig skarpt look, samtidig med at den sidder godt omkring skuldrene, takket være drop-shoulder syningerne. Omkring håndleddet finder du også huller til tommelfingrene, som nok er ekstra populære hos Gareth Bale, der har et personligt ritual inden hver kamp, hvor han strækker og flexer sine håndled.

Seriøse tanker bag og ægte innovation er det du får med Z.N.E. hoodie og resten af adidas Athletics kollektionen. Gearet er også blevet sendt ud til adidas atleter og influencers rundt omkring og du kommer helt sikkert til at kunne se den rundt omkring i verdens hovedstæder. Jeg har spottet to i København indtil videre.

Se hele kollektionen af adidas Z.N.E. gear og adidas Athletics lige her.